Ανακοίνωσε Ιγκμποανανίκε η Βέροια

Ανακοίνωσε Ιγκμποανανίκε η Βέροια

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Ιγκμποανανίκε η Βέροια

bet365

Η ΠΑΕ Βέροια έκανε επίσημα γνωστή την απόκτηση του παίκτη Κένεντι Ιγκμποανανίκε. Πρόκεται για 27χρονο Νιγηριανό επιθετικό.
Η ανακοίνωση της Βέροιας:
Η ΠΑΕ Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του Kennedy Igboananike. Ο 27χρονος Νιγηριανός επιθετικός, που χρησιμοποιεί με ευχέρεια και τα δύο πόδια, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με την «Βασίλισσα του Βορρά». Ο Kennedy Igboananike, που γεννήθηκε στις 26/02/1989 (έχει ύψος 1.75 και βάρος 70 κιλά), έχει καταγράψει σημαντική καριέρα αρχικά στα γήπεδα της Σουηδίας και μετέπειτα των ΗΠΑ.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ξεκίνησε την καριέρα του από την Βάσαλουντς. Το 2010 μεταπήδησε στην Τζουργκάρντεν, τη φανέλα της οποίας φόρεσε τρία χρόνια. Επόμενος σταθμός ήταν η ΑΙΚ Στοκχόλμης. Στη σουηδική ομάδα έμεινε δύο χρόνια και το 2015 έκανε το πέρασμα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για λογαριασμό της ομάδας του Σικάγο, ενώ ακολούθησε η ομάδα της Ουάσιγκτον. Στο MLS αγωνίστηκε τις τέσσερις τελευταίες σεζόν. Ο Kennedy Igboananike στην μέχρι τώρα επαγγελματική του καριέρα μετράει συνολικά 197 συμμετοχές και 76 γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα