ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Καταγγελία Ζαμάνη για Κατσικογιάννη

Καταγγελία Ζαμάνη για Κατσικογιάννη

Καταγγελία Ζαμάνη για Κατσικογιάννη

Απίστευτες δηλώσεις από τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιώνιου, ο οποίος κατήγγειλε πως ο διαιτητής του αγώνα της Τρίπολης είπε στους παίκτες του ότι ο ΠΑΣ και όχι οι «κυανέρυθροι» θα βγουν στην Ευρώπη.  

Σε καταγγελία κατά του ρέφερι Κατσικογιάννη προχώρησε ο Νίκος Ζαμάνης μετά τη λήξη του σημερινού αγώνα της Τρίπολης. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιώνιου, ανέφερε στη NOVA πως ο διαιτητής του αγώνα είπε στον Παναγιώτη Κόρμπο ότι ο ΠΑΣ και όχι οι «κυανέρυθροι» θα βγουν στην Ευρώπη.  

Αναλυτικά η δήλωσή του στην κάμερα της Nova
«Εγώ σήμερα έχω να πω τα εξής. Δε μιλάω για το πέναλτι που δεν δόθηκε, δε μιλάω για τις άλλες φάσεις υπέρ του Πανιώνιου, υπέρ της ομάδας μου, μιλάω για έναν συγκεκριμένο διαιτητή, ο οποίος προκάλεσε τους παίκτες μου και τους είπε, σήμερα παιζόταν καταρχάς το παιχνίδι Αστέρας-Πανιώνιος και του είπε εν ψυχρώ του Κόρμπου ότι 'μη χτυπιέστε τα Γιάννενα θα βγουν Ευρώπη και όχι εσείς'. Σε ποιο παιχνίδι Αστέρας-Πανιώνιος λέει ο διαιτητής στους παίκτες μου ότι τα Γιάννενα θα βγουν Ευρώπη και όχι εσείς, είναι ντροπή. Εμείς θα κυνηγήσουμε τον συγκεκριμένο διαιτητή όσον αφορά νομικά και στην ΕΠΟ, δεν θέλουμε ποτέ να μας ξανασφυρίξει και να υποστεί τις κυρώσεις που πρέπει να υποστεί, σας ευχαριστώ πάρα πολύ», ανέφερε σχετικά.