Κύπελλο και ντέρμπι παραμονής!

Κύπελλο και ντέρμπι παραμονής!

bet365

Από όλα έχει το... μενού της Τετάρτης, με αγώνες Κυπέλλου και το εξ αναβολής ντέρμπι παραμονής της Βέροιας με τον Ηρακλή.

Ημέρα Κυπέλλου η σημερινή, με το «μενού», όμως, να έχει και ένα πολύ σημαντικό ματς πρωταθλήματος. Ο λόγος για το εξ αναβολής... ντέρμπι της Βέροιας με τον Ηρακλή, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μάχη της παραμονής.

Η αρχή, όμως, θα γίνει στις 15.00 (COSMOTESPORT 1) με την αναμέτρηση της ΑΕΚ στη Βοιωτία, κόντρα στον Λεβαδειακό, εκεί όπου η Ένωση θα ψάξει την νίκη που θα καθαρίσει από τώρα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ο Χιμένεθ αποφάσισε να δώσει ανάσες σε Πατίτο, Γιόχανσον και Ντίντακ, ενώ εκτός είναι και οι τραυματίες Αλμέιδα και Τσιγκρίνσκι. Όσο για τους γηπεδούχους, Π. Γιακουμάκης, Μουλόπουλος, Ουόν, Ομπιόρα και Ναμάσκο έμειναν εκτός αποστολής, ενώ αντίθετα, για πρώτη φορά μπήκε ο Βούρος.

Στις 17.15 ακολουθούν τα ματς του Αστέρα με των ΑΟΤ στην Τρίπολη, στον επαναληπτικό του 0-2 στα Τρίκαλα (COSMOTESPORT 3) και αυτό του Ατρομήτου στη Λαμία (COSMOTESPORT 1)

Οι Αρκάδες έχουν καθαρίσει τη πρόκριση και έτσι ο Ελευθερόπουλος άφησε εκτός τους Mπέρτο, Τσουκαλά, Στανισάβλιεβιτς και Ντοναρούμα για να τους ξεκουράσει, ενώ και ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν αναμένεται να πιέσει τους παίκτες του, καθώς το πρωτάθλημα είναι πλέον σε... πρώτη μοίρα, παρόλο που δεν κατέβηκε στη Τρίπολη με τα «δεύτερα».

Το ίδιο ισχύει σε μεγάλο βαθμό και για τη Λαμία, όπου έχει πιο πολύ το μυαλό της στο ντέρμπι στη Ριζούπολη και έτσι ο Τεννές άφησε εκτός αποστολής τους Αναστασιάδη, Μπλάζιτς, Ντουρμισάι και Βάντερσον. Όσο για τον Ατρόμητο, ο Κορακάκης δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ στον μόνο που δίνει ανάσες, είναι ο Γκορμπούνοφ που έμεινε εκτός αποστολής.

Την ίδια ώρα, όμως, η Βέροια θα υποδέχεται τον Ηρακλή, με τις δύο ομάδες να παίζουν τα... ρέστα τους, καθώς όποιος χάσει - ειδικά ο Γηραιός - θα μείνει πολύ πίσω στην κούρσα της παραμονής. Στη μάχη αυτή, η «Βασίλισσα» ελπίζει να έχει διαθέσιμο τον Τζιώρα, που μπήκε στην αποστολή αλλά εκκρεμεί να εκδοθεί το δελτίο του, ενώ αντίθετα, ο Ηρακλής δεν υπολογίζει στους Περόνε και Ζιαμπάρη.

Τέλος, η αυλαία της ημέρας πέφτει στη Θεσσαλονίκη και στο «Βικελίδης», όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Άρη (COSMOTESPORT 1). Για τους «κίτρινους», τα νέα είναι καλά, αφού έχουν βγει τα δελτία των Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα και είναι στη κρίση του Αναστόπουλου αν θα παίξουν. Από την άλλη, οι πρωταθλητές Ελλάδος δεν υπολογίζουν στους άρρωστους Ιντέγε, Φορτούνη, Μάριν, αλλά και στους ανέτοιμους Μποτία, Μάρτινς, Λεάλι. Αντίθετα, όμως, στην αποστολή και... έτοιμοι για το ντεμπούτο τους, είναι οι Σισοκό και Ανσαριφάρντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα