«Πόρτα» και κράξιμο σε Ντρογκμπά (pic)

«Πόρτα» και κράξιμο σε Ντρογκμπά (pic)

bet365

Ο Ντρογκμπά εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στη Μαρσέιγ, όμως οπαδοί και Γκαρσία του... έκοψαν τη φόρα.

Να κλείσει την καριέρα του στην Μαρσέιγ, δήλωσε ότι θα ήθελε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, όμως οι οπαδοί του Γαλλικού συλλόγου του έκοψαν τη φόρα. Και μάλιστα, με... άκομψο τρόπο! Λίγο μετά τις δηλώσεις του για επιστροφή στη Γαλλία, στο ντέρμπι με τη Μονακό το βράδυ της Κυριακής, σηκώθηκε ένα πανό για τον Ντρογκμπά, με το μήνυμα να είναι ξεκάθαρο!

«Σταμάτα να λες ότι αγαπάς την Μαρσέιγ. Βγάζεις πιο πολλά λεφτά σε ένα μήνα, από όσα εμείς σε όλη μας τη ζωή. Σταμάτα να λυπάσαι τον εαυτό σου και γύρνα πίσω στην Κίνα», ανέφερε το πανό. Ο λόγος, όπως φαίνεται, που δε θέλουν πίσω τον Ιβοριανό, είναι ότι είχε απαιτήσει να φύγει για την Τσέλσι, ενώ προτίμησε στη «δύση» της καριέρας του να αγωνιστεί σε Κίνα, Τουρκία και Αμερική, έχοντας ως... καβάτζα, κατά τους οπαδούς, την Μαρσέιγ.

Πάντως, ο 38χρονος δε βρήκε πρόσφορο έδαφος για την επιθυμία του, όχι μόνο από τους οπαδούς, αλλά και την επίσημη Μαρσέιγ. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του συλλόγου, Ρούντι Γκαρσία, τόνισε πως: «Ήταν ένας καταπληκτικός παίκτης όταν αγωνίστηκε στη Μαρσέιγ, αλλά μερικές φορές πρέπει να αφήνεις τις καλές εντυπώσεις ως έχουν και να μη τις καταστρέφεις».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα