Ουσλού στο gazzetta.gr: «Δεν ενδιαφέρεται η Φενέρμπαχτσε για Ιμπάρμπο»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ουσλού στο gazzetta.gr: «Δεν ενδιαφέρεται η Φενέρμπαχτσε για Ιμπάρμπο»

bet365

Ο γενικός γραμματέας της Φενέρμπαχτσε, Μαχμούτ Ουσλού διέψευσε μιλώντας στο gazzetta.gr πως υπάρχει ενδιαφέρον των «καναρινιών» για τον Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Ιταλικά δημοσιεύματα τα οποία αναπαρήχθησαν από τον ελληνικό και τον τουρκικό Τύπο ήθελαν την Φενέρμπαχτσε όχι μόνο να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βίκτορ Ιμπάρμπι, αλλά να έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα καταθέτοντας πρόταση για την απόκτηση του.

Ο γενικός γραμματέας της Φενέρμπαχτσε σε επικοινωνία που είχε μαζί του το gazzetta.gr φρόντισε να διαψεύσει τα παραπάνω σενάρια.

«Δεν ξέρω από που προέρχονται αυτά, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν ενδιαφερθήκαμε για τον Ιμπάρμπο. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα», ήταν η τοποθέτηση του Τούρκου αξιωματούχου.

Αξίζει να σημειωθεί πως και το φλερτ με την κινεζική Γουχάν Ζαλ δεν έχει τελεσφορήσει την στιγμή που ο Παναθηναϊκός περιμένει τον μάνατζερ του πρώην παίκτη της Ρόμα, Ρικάρντο Καλέρι να βρει ομάδα για τον πελάτη του, προκειμένου να αδειάσει μία θέση ξένου στο ρόστερ του «τριφυλλιού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα