Η άδεια στον Λεονάρντο και η αναστάτωση στο Βελιγράδι

Σταύρος Σουντουλίδης
Η άδεια στον Λεονάρντο και η αναστάτωση στο Βελιγράδι

bet365

Ο Λεονάρντο, ένας από τους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ, απουσιάζει από την προετοιμασία της Παρτιζάν και η τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ άναψε εκ νέου φωτιές στο εσωτερικό της ομάδας.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός παραμένει στην πατρίδα του και θα επιστρέψει στις προπονήσεις της Παρτιζάν στις 17 Ιανουαρίου έχοντας εξασφαλίσει σχετική άδεια από τον αθλητικό διευθυντή, Ίβιτσα Ίλιεφ.

Αυτή ήταν και η απάντηση που έδωσε ο Μάρκο Νίκολιτς όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για την απουσία του Λεονάρντο από τις προπονήσεις της ομάδας, που αυτό το διάστημα πραγματοποιούνται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, το «Ζεμούνελο», ενώ σύντομα η Παρτιζάν θα μεταβεί για μίνι προετοιμασία στη Σλοβενία.

Ο Νίκολιτς υποστήριξε ότι υπάρχει προ καιρού συμφωνία μεταξύ του ποδοσφαιριστή και του Ίλιεφ, τόνισε πως περιμένει την επιστροφή του στις προπονήσεις, αλλά στο Βελιγράδι όλοι, μετά και την τιμωρία της από την ΟΥΕΦΑ και τον τριετή αποκλεισμό, συζητούν για τη λύση στο οικονομικό πρόβλημα της ομάδας.

Η πώληση του Λεονάρντο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου φαντάζει ως μια λύση, καθώς το καλοκαίρι η Παρτιζάν δεν θα έχει κανένα λόγο πλέον στο συμβόλαιο του, με τους ανθρώπους της να προσδοκούν ένα ποσό μεγαλύτερο των 2,5 εκατ. ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ, που ανεπίσημα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, μπορεί να είναι μια από τις ομάδες, που θα ξανακοιτάξουν σοβαρά τον Λεονάρντο, σε περίπτωση που η Παρτιζάν αποφασίσει να τον παραχωρήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

 

Τελευταία Νέα