Δεν ταξίδεψε ο ΟΦΗ, «αναβολή» αλλά... με αποδείξεις

Κώστας Ζάλιαρης
Δεν ταξίδεψε ο ΟΦΗ, «αναβολή» αλλά... με αποδείξεις

bet365

Ο ΟΦΗ επιστρέφει στην Κρήτη, αφού δεν κατάφερε ποτέ να «πετάξει» για Ξάνθη κι έτσι αναμένεται ν' αναβληθεί το παιχνίδι του για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Βάσει ΚΑΠ δεν μπορεί να βγάλει ανακοίνωση η ΕΠΟ, κανονικά στο γήπεδο ο διαιτητής!

«Θύμα» των δυσμενών καιρικών συνθηκών και η αναμέτρηση της Ξάνθης με τον ΟΦΗ, έπειτα από αυτές των Άρη – Ολυμπιακού και Πλατανιά – ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΟΦΗ είχε ταξιδέψει από το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα, όπου και... αποκλείστηκε, με αποτέλεσμα να διανυκτερεύσει στην πρωτεύουσα και να προγραμματίσει να «πετάξει» για Ξάνθη νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Η πτήση των 07:00 ακυρώθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών και οι άνθρωποι της ομάδας έψαξαν την πιθανή μετακίνησή τους μέσω Καβάλας, με σχετική πτήση, όμως και πάλι δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί το ταξίδι.

Αποτέλεσμα αυτού, να προγραμματιστεί πλέον η επιστροφή στο Ηράκλειο και φυσικά να οδηγηθεί σε αναβολή το παιχνίδι με τους Ακρίτες.

Η ΕΠΟ, δεν μπορεί ν' ανακοινώσει αναβολή αυτή τη στιγμή, αφού, βάσει ΚΑΠ, δεν υπάρχει αίτημα αναβολής και έτσι θα βρεθεί κανονικά στο γήπεδο και ο διαιτητής!

Θα γράψει στο φύλλο αγώνα όσα πρέπει, έπειτα ο ΟΦΗ θα κληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή να εξηγήσει γιατί δεν ταξίδεψε ποτέ στην Ξάνθη, όμως, έχει λάβει τα απαραίτητα έγγραφα από το αεροδρόμιο προκειμένου ν' αποδείξει ότι όντως ήταν αδύνατο να μεταβεί στην ακριτική πόλη για το ματς.

Εν συνεχεία, θα οριστεί νέα ημερομηνία για την αναμέτρηση...

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα