«Βοήθησε ο Ολυμπιακός τον Σίλβα για την Premier League»!

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Βοήθησε ο Ολυμπιακός τον Σίλβα για την Premier League»!

bet365

Ο Κύπριος agent Δημήτρης Ζήνωνος αποκαλύπτει στο gazzetta.gr το σκεπτικό της συνεργασίας του Μάρκο Σίλβα με την Χαλ, τις προτάσεις που έγιναν, αλλά και το πλάνο που υπήρχε από τους εκπροσώπους του Πορτογάλου.

Ο Πορτογάλος ατζέντης Κάρλος Γκονσάλβες έχει εκτινάξει τις μετοχές του τα τελευταία χρόνια πραγματοποιώντας εξαιρετικά deals.

Ο Γκονσάλβες με την αρωγή του επί μία 12ετία συνεργάτη του, Δημήτρη Ζήνωνος πραγματοποίησε δυναμικό μπάσιμο και στην ελληνική ποδοσφαιρική αγορά έχοντας φέρει μεταξύ άλλων προπονητές και ποδοσφαιριστές όπως οι Μάρκο Σίλβα, Πάουλο Μπέντο, Αντρέ Μάρτινς, Πάρντο, Ζέκα,, Μιγκέλ Βίτορ και εσχάτως Ντιέγκο Λόπες.

Είναι χαρακτηριστικό πως το γραφείο στο στο οποίο συνεργάζεται ο Κύπριος μάνατζερ εκπόνησε αναλυτικό πλάνο αναφορικά με την επόμενη ομάδα του Μάρκο Σίλβα μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό.

Όπως αποκαλύπτει ο Δημήτρης Ζήνωνος στο gazzetta.gr η Premier League βρισκόταν στην κορυφή των προτιμήσεων του Πορτογάλου τεχνικού.

«Θέσαμε κάποιους στόχους για την επόμενη ομάδα του Μάρκο Σίλβα. Είχαμε φτιάξει ένα χρονοδιάγραμμα. Για παράδειγμα η Premier League ήταν ψηλά και ακολουθούσαν Γερμανία και Ιταλία.

Αν περνούσε ακόμη μεγαλύτερο διάστημα και το πλάνο δεν πήγαινε όπως το είχαμε μελετήσει, τότε θα πηγαίναμε στο επόμενο στάδιο. Για παράδειγμα στη Μπουντεσλίγκα».

Στον 39χρονο τεχνικό έγιναν ουκ ολίγες προτάσεις, όμως εκείνος τις απέρριψε έχοντας ανεβάσει ψηλά τον πήχη.

«Υπήρχαν πολλές προτάσεις για τον Μάρκο, αλλά δεν θα ήθελα να αναφερθώ ονομαστικά στις ομάδες. Έγινα πάντως προτάσεις από Ισραήλ, Ισπανία, Γερμανία αλλά και από ασιατικές ομάδες. Δεν ήταν όμως αυτό που ήθελε ο Μάρκο».

Η εξαιρετική πορεία του Μάρκο Σίλβα στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, όπως αποδείχθηκε διαδραμάτισε σημαίνοντα ρόλο στην προσέγγιση που του έγινε από την Χαλ.

«Ασφαλώς και βοήθησε η θητεία του στον Ολυμπιακό. Κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ έκανε ρεκόρ συγκεντρώνοντας 85 από τους 90 βαθμούς. Ήταν εκπληκτικά τα στατιστικά του στον Ολυμπιακό. Δεν ήταν όμως μόνο ο Ολυμπιακός. Στην Σπόρτινγκ κατέκτησε το Κύπελλο Πορτογαλίας, ενώ είχε βγάλει και την Εστορίλ στην Ευρώπη».

Ο Μάρκο Σίλβα καλείται πλέον να κοουτσάρει μία ομάδα με εντελώς διαφορετικούς στόχους σε σχέση με όσα είχε συνηθίσει στον Ολυμπιακό.

«Έχτισε καλό όνομα. Δεν υπήρχε κατάλληλο τάιμινγκ. Η Χαλ δεν πήγαινε καλά και έπρεπε να αλλάξει προπονητή. Οι στόχοι είναι εντελώς διαφορετικοί σε ότι είχε να κάνει με τον Ολυμπιακό και την Σπόρτινγκ, όπου πρωταγωνιστούσε. Εδώ στόχος είναι να σωθεί η ομάδα. Είναι μία νέα σελίδα στην καριέρα του, αλλά πιστεύω πως θα πετύχει».

Ο Κύπριος agent κάνει λόγο για έναν άνθρωπο που έχει συνηθίσει να ακούει τις γνώμες των άλλων διατηρώντας χαμηλούς τόνους.

«Είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, σοβαρός άνθρωπος με σοβαρό προφίλ. Ακούει μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο και δεν υποτιμάει κανέναν. Ξέρει να παίρνει αποτελέσματα και να κερδίζει».

Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές σύμφωνα με τον Ζήνωνος βρίσκονται στα ραντάρ του Μάρκο Σίλβα μετά την παρουσία του στον Ολυμπιακό.

«Έχει εξαιρετική άποψη για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, όπως άλλωστε και ο Πάουλο Μπέντο. Ο χρόνος θα δείξει εάν θα πάρει κάποιον στη Χαλ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα