«Λίβερπουλ, Μίλαν και Ρόμα έτοιμες να πληρώσουν για Χεσέ»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
«Λίβερπουλ, Μίλαν και Ρόμα έτοιμες να πληρώσουν για Χεσέ»

bet365

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας προέβη αποκάλυψε πως τόσο η Λίβερπουλ όσο κι οι Μίλαν-Ρόμα είναι έτοιμες να κάνουν την κίνησή τους για τον Χεσέ Ροντρίγκεθ, που εμφανίζεται φευγάτος από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Στην Λας Πάλμας μπορούν μόνο να ονειρεύονται τον Χεσέ Ρ οντρίγκεθ.

Ο 23χρονος, που κατάγεται από το νησί, ανήκει από το καλοκαίρι στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έδωσε στην Ρεάλ 25.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ωστόσο, με τους πρωταθλητές Γαλλίας μετρά μόλις 9 συμμετοχές και σε καμία των περιπτώσεων δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν όταν αποκτήθηκε.

Έτσι, στη Λας Πάλμας θα ήθελαν να τον αποκτήσουν, αλλά ο πρόεδρος της ομάδας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ όντας ρεαλιστής δεν θέλει να δημιουργεί προσδοκίες στον κόσμο, τονίζοντας μάλιστα ότι Λίβερπουλ, Μίλαν και Ρόμα μπορούν να πληρώσουν για να τον αποκτήσουν.

«Ο Χεσέ Ροντρίγκεθ είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Θέλει να έρθει στην Λας Πάλμας, αλλά ανήκει στην Παρί και αμείβεται με το μισθό που αξίζει - ο οποίος είναι υψηλός.

Λίβερπουλ, Μίλαν και Ρόμα θέλουν τον Χεσέ και είναι έτοιμοι να πληρώσουν. Δεν μπορούμε να αντέξουμε το κόστος της εν λόγω μεταγραφής», είπε χαρακτηριστικά στην «Las Provincia» ο Ραμίρεθ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα