O «Αναστό» ψηφίζει στα Gazzetta Awards 2016!

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
O «Αναστό» ψηφίζει στα Gazzetta Awards 2016!

bet365

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει στο αίμα του τον αθλητισμό και ξέρει... τα πάντα όλα. Ο κόουτς του Αρη, ασκεί... το εκλογικό του δικαίωμα στην κάλπη των Gazzetta Awards 2016!

Είναι μπαλαδόφατσα και ξέρει όσο λίγοι το τόπι στην Ελλάδα! Ο Νίκος Αναστόπουλος όμως δε μένει μόνο στο ποδόσφαιρο, γουστάρει αρκετά μπάσκετ, δεν έχασε τις προσπάθειες των Ελλήνων στους Αγώνες του Ρίο και πάει με τα... χίλια τον Μάμαλο, αφού λατρεύει να βλέπει αθλητές- μαχητές. Εξάλλου, βαπτίστηκε αθλητικά στο μπάσκετ - ήταν πλέι μέικερ στη Δάφνη και πολύ καλός.

Ο κόουτς του Αρη βρέθηκε στην κάλπη των Gazzetta Awards 2016 κι έκανε τις δικές του επιλογές. Επιλογές με αρκετή δόση μπάσκετ και χρώμα ερυθρόλευκο! Οσο για την ποδοσφαιρική του ευχή; Ανοδος στη Super League και η πορεία του Αρη δύσκολα για τα σαλόνια δύσκολα θα εκτροχιαστεί...

ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Ψήφισα τον Βασίλη Σπανούλη γιατί είναι τεράστιος παίκτης. Μου αρέσει πολύ να βλέπω έναν τέτοιο ηγέτη. Πανέξυπνος παίκτης που ξέρει να φτιάχνει τους συμπαίκτες του. Πήρε στις πλάτες του τον Ολυμπιακό και τον οδήγησε σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα.

ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Θα ψηφίσω Κορακάκη. Είναι απίθανο αυτό που έκανε, δυο μετάλλια στους Ολυμπιακούς και το μέλλον της ανήκει. Εκανε υπερπροσπάθεια.

ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Θα ψηφίσω την ομάδα Πόλο των Ανδρών! Βρεθήκαμε ξανά στους Ολυμπιακούς Αγώνες και κοντά σε ένα μετάλλιο... Πήραμε την 6η θέση, αλλά αξίζαμε πολλά παραπάνω. Δείξαμε όμως πως είμαστε δύναμη στο χώρο.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Θα ρίξω στην κάλπη τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Μαζί με τον Σπανούλη ήταν οι πρωταγωνιστές του τίτλου σε μια εντυπωσιακή σειρά. Οδήγησε την ομάδα του δεύτερη σερί χρονιά στο πρωτάθλημα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός επηρεάστηκε από τις σοβαρές απουσίες. Τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση.

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Πραγματικά ήταν όλοι τους εξαιρετικοί. Ωστόσο, θα ψηφίσω τον Παύλο Μάμαλο, ο οποίος σε ακόμα μια διοργάνωση έδειξε τι ψυχάρα είναι.

KANE KΛΙΚ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards