Ο Σαββίδης παραμένει χορηγός στη Ροστόφ

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Σαββίδης παραμένει χορηγός στη Ροστόφ

bet365

Σχεδόν σίγουρη θεωρούν την συμμετοχή του Ιβάν Σαββίδη στο νέο χορηγικό πρόγραμμα της Ροστόφ, παρά όλα όσα έχουν καταγραφεί μεταξύ των δύο πλευρών το τελευταίο διάστημα.

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε σχεδόν αποφασίσει να αποσύρει την οικονομική στήριξη απέναντι στην ομάδα της πόλης του, μετά τα πολλά «επεισόδια» (δηλώσεις Κουρμπάν Μπερντίγιεφ, διαφήμιση στους αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ κ.α.) τα τελευταίο διάστημα.

Τελικά, η Ροστόφ όχι μόνο δεν ξεπέρασε τα οικονομικά προβλήματα, από την συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά χρειάζεται χρήματα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Η ΟΥΕΦΑ καταβάλλει τα περισσότερα χρήματα στο τέλος της σεζόν και ο Σαββίδης μοιάζει, εκ νέου, ως σωτήρας, λόγω της μεγάλης ρευστότητας του.

Φορείς της πόλης του Ντον έχουν ασκήσει πίεση το τελευταίο διάστημα προς την πλευρά του Ελληνα επιχειρηματία προκειμένου να ανανεώσει την χορηγία του, μέσω της εταιρείας «Agrocom», προς την Ροστόφ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Βρήκαμε την χρυσή τομή και θα επιστρέφει η χορηγία της εταιρίας «Agrocom» στη Ροστόφ στο δεύτερο μισό της σεζόν», δήλωσε μεταξύ άλλων ο υποδιοικητής της περιοχής του Ροστόφ, Ιγκορ Γκουσκόφ.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα