Τρεις από εξωτερικό και Ολυμπιακός για Οικονόμου

Δημήτρης Τομαράς
Τρεις από εξωτερικό και Ολυμπιακός για Οικονόμου

bet365

Οι Ιταλοί επιμένουν για ακόμα μία μέρα για τον Οικονόμου και τον Ολυμπιακό, τον οποίο βάζουν και στο μεταγραφικό... κάδρο και για Τορίνο, Σαμπντόρια και Βέρντερ.

Για τον διεθνή αμυντικό της Μπολόνια, Μάριο Οικονόμου, στην Ιταλία μεταδίδεται πως ενδιαφέρει τέσσερις ομάδες για δανεισμό. Από Ιταλία την Σαμπντόρια και την Τορίνο και από Γερμανία την Βέρντερ Βρέμης και φυσικά γίνεται μνεία και για Ολυμπιακό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει συνδεθεί το όνομα του έμπειρου στόπερ με τους Πειραιώτες. Τα σενάρια και τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν στην Ιταλία τα τελευταία 24ωρα. Στα 24 του χρόνια ο Οικονόμου ανήκει στην Μπολόνια αλλά δεν είναι στις βασικές της επιλογές για την άμυνα. Οι Ιταλοί υπογραμμίζουν πως παραχωρείται δανεικός και για να μπει μία οψιόν της τάξεως των 2 και 2,5 εκατ. ευρώ. Ίσως και λίγο παραπάνω.

Φέτος ο Οικονόμου είχε 9 συμμετοχές με την Μπολόνια. Όπως κάθε Έλληνας παίκτης στο εξωτερικό πρώτα θα κοιτάξει τις επιλογές του στην Ιταλία ή την Ευρώπη προτού διερευνήσει το όποιο ενδεχόμενο come back στην Ελλάδα. Την δεδομένη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει για την περίπτωση αυτή.

- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ STORY ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα