Αζμούν: Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται, αλλά… (vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
Αζμούν: Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται, αλλά… (vids)

bet365

Ο «Δικέφαλος» ψάχνεται για να ενισχυθεί στην επίθεση και ένα από τα πολλά- και σοβαρά- ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι και του Ιρανού Σαρντάρ Αζμούν, της Ροστόφ.

Στα 21 του χρόνια ο Ιρανός φορ, αφού περιπλανήθηκε ως δανεικός στην Ρούμπιν Καζάν, επέστρεψε στην ομάδα του Ροστόφ, όπου στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει σημειώσει 6 γκολ σε 24 συμμετοχές και μετράει, επίσης, 2 ασίστ. Έχτισε το όνομά του με τις πολύ καλές εμφανίσεις και τα γκολ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ιρανός επιθετικός της Ροστόφ είναι στις μεταγραφικές λίστες της Λίβερπουλ και της Ντόρτμουντ. Σήμερα ο ρωσικός Τύπος αναφέρει ότι η ομάδα από την πόλη του Ντον έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Μπορούσια για τον Αζμούν το «κασέ» του οποίου αγγίζει στην τρέχουσα χειμερινή μεταγραφική περίοδο πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ!

Το ότι η Ντόρτμουντ βλέπει στο πρόσωπό του έναν από τους πιθανούς αντικαταστάτες του Ομπαμεγιάνγκ, σε περίπτωση πώλησης του το ερχόμενο καλοκαίρι, φανερώνει και τις προοπτικές του Σαρντάρ Αζμούν, ο οποίος με την εθνική ομάδα του Ιράν έχει 16 γκολ σε 22 συμμετοχές.

Γίνεται αντιληπτό πως για τον ΠΑΟΚ, τα ποσά που «παίζουν» γύρω από τον Ιρανό επιθετικό είναι, μάλλον, απλησίαστα, ενώ η όποια σχέση μπορεί να συνεχίζει να διατηρεί (ως χορηγός) ο Ιβάν Σαββίδης με την ομάδα του Ροστόφ, απλά του δίνει ένα μικρό διαπραγματευτικό όπλο και τίποτε παραπάνω…

Πάρτε, μια μικρή γεύση από τον Αζμούν στο ρωσικό πρωτάθλημα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα