Καλλονή - ΠΑΣ Γιάννινα 1-3

Γιώργος Ντυμένος
Καλλονή - ΠΑΣ Γιάννινα 1-3

bet365

Bαθμολογικό κίνητρο δεν υπήρχε. Σε ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε το «3 στα 3» στον όμιλο του με το 1-3 επί της Καλλονής στην Μυτιλήνη και ο Πετράκης είδε τις «ρεζέρβες» του να αρπάζουν την ευκαιρία που τους έδωσε
Την ευκαιρία από τα μαλλιά άρπαξαν σήμερα οι «ρεζέρβες» του ΠΑΣ. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» είχε ήδη προκριθεί στους «16» του Κυπέλλου και για αυτό χρησιμοποίησε κόντρα στην Καλλονή παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Οι οποίοι απέδωσαν καλά (ξανά σε σύστημα 3-5-2 παρότι ορισμένοι έπαιζαν σε θέσεις που δεν είναι οι κλασικές τους) και έτσι οι Γιαννιώτες πήραν τη νίκη με 3-1. Το ματς ήταν σε γενικές γραμμές καλό και σε αυτό «βοήθησε» ότι και οι γηπεδούχοι που επίσης δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο, έπαιξαν χωρίς σκοπιμότητες.
Ο Γιάκος μόλις στο 5' άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ, ο οποίος στην συνέχεια απείλησε με τους Γιάκο (18'), Βιδάλ (41'). Στο 42' με την κεφαλιά του Γαρουφαλιά διπλασίασε τα τέρματά του, ενώ στο πρώτο μισό η Καλλονή είχε δύο καλές στιγμές, με τους Αποστόλου (16') και Ποζατζίδη (29').
Στο δεύτερο μισό ο ΠΑΣ έκανε τρία τα τέρματά του με τον Σκόνδρα στο 62' ξανά με κεφαλιά και εκ νέου μετά από κόρνερ του Δώνη. Κάπου εκεί ο ρυθμός έπεσε, αλλά στο τελευταίο 10λεπτο οι «σαρδέλες» κατάφεραν και μείωσαν με τον Τριανταφύλλου (83'). Ετσι ο ΠΑΣ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον όμιλο με το απόλυτο (3Χ3).
ΚΑΛΛΟΝΗ: Μανιάτης, Ευαγγελιδάκης, Ποζατζίδης, Τζελίδης, Σάββα, Αποστόλου, Γιουκαρής (56' Γιώργου), Χιντασέλι (75' Γκαμαγκάς), Λαμπράκης, Κέρι, Σοφιάνης (67' Τριανταφύλλου).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πασχαλάκης, Σκόνδρας, Ναδάλες, Μαυροπάνος (66' Μασούρας), Γαρουφαλιάς, Καρανίκας, Νικολιάς, Βιντάλ, Δώνης, Φερφελής, Γιάκος.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα