Πανθρακικός - Ατρόμητος 0-3 (vid)

Πανθρακικός - Ατρόμητος 0-3 (vid)

bet365

Με τους Τόνσο (2) και Μπαστακό να σκοράρουν στον αγώνα της Κομοτηνής, ο Ατρόμητος κέρδισε εύκολα 0-3 τον Πανθρακικό και βρέθηκε στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος!

Ο Ατρόμητος καθάρισε πολύ νωρίς την νίκη και την πρόκριση, το ματς από το 13’ και μετά ήταν αγγαρεία και το τελικό 0-3 επί του Πανθρακικού ήταν… τυπική διαδικασία για να σφραγίσει το «αστέρι» το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Κορακάκη έπαιξε όσο χρειάστηκε, καθώς από το πρώτο λεπτό μπήκε πολύ δυνατά και πίεσε. Ο ταλαντούχος Τζελέπης, βρήκε απάντηση στις ευκαιρίες που δέχθηκε ο Ατρόμητος, μέχρι και το 11’ όταν τον νίκησε ο Τόνσο.

Ο Αργεντινός πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και νίκησε τον 17χρονο για να ανοίξει έτσι τον δρόμο προς την νίκη. Και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ήρθε και το 0-2, με δράστη τον Τσελέπη αυτή τη φορά, που μετά την εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιδες και την πρώτη κεφαλιά του Κεϊτά, πήρε άλλη μία για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Από εκείνο το σημείο, το ματς δεν είχε κανένα νόημα, με τους γηπεδούχους να μη μπορούν να αντιδράσουν, τον Ατρόμητο να έχει την κατοχή χωρίς να πιέζει ιδιαίτερα και άπαντες να μοιάζουν πιο πολύ να περιμένουν να ολοκληρωθεί η αγγαρεία και να γλιτώσουν το κρύο, παρά να παίξουν μπάλα.

Το τελικό σκορ έγραψε ο Τόνσο και πάλι, με νέα εκπληκτική ατομική ενέργεια, εκθέτοντας στο 53' για μία ακόμα φορά όλη την αμυντική λειτουργία του Πανθρακικού. Έτσι, ο Ατρόμητος πήρε εύκολα την πρόκριση, όμως επιστρέφει στην αθήνα «λαβωμένος».

Κι αυτό, διότι στο 25' ο Ούμπιδες πάτησε άσχημα και χτύπησε στον αστράγαλό του, κάτι που λίγα λεπτά αργότερα έφερε την αναγκαστική αντικατάστασή του. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες ώρες, με την ελπίδα να μην είναι κάτι σοβαρό, αφού θα αποτελέσει τεράστια απώλεια για την ομάδα του Κορακάκη.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Τζελέπης, Πολίμος, Πετρούσης, Γκιντίδης, Κάρδαρης (74’ Κυριαλάνης), Πλέγας (79’ Μήλιος), Γαβριηλίδης, Ηλιάδης (65’ Ψάλτης), Κουσίδης, Μπεκατώρος, Χαλκιαδάκης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Παπαδόπουλος Ν., Κατράνης, Κοντοές, Ζησόπουλος, Κιβρακίδης, Ούμπιντες (30’ Νάτσος), Τόνσο (60’ Δ. Παπαδόπουλος), Κεϊτά, Λημνιός (63’ Γκουγκούδης), Μπαστακός, Στόιτσεφ

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα