Γράφας: «Να αποφύγει ο Άρης τις παγίδες»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Γράφας: «Να αποφύγει ο Άρης τις παγίδες»

bet365

Επί της ουσίας και για τη Βέροια ο σημερινός (13/12) αγώνας με τον Άρη δεν ξέφευγε από τα όρια της τυπικής διαδικασίας. Ο Θωμάς Γράφας αναφέρθηκε στον στόχο της παραμονής στη Superleague και παράλληλα ευχήθηκε στον Άρη να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία.

«Ήταν ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα καθώς εμείς ήμασταν εκτός Κυπέλλου. Έμεινε πολύ ευχαριστημένος, γιατί απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Άρης δεν απειληθήκαμε παρότι χρησιμοποιήσαμε παιδιά τα οποία αγωνίζονται στην U19», είπε αρχικά.

Αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που είχε η ομάδα του αλλά και στην προσπάθεια να λύσει το δεδομένο πρόβλημα στην επίθεση. «Στα τελευταία παιχνίδια δημιουργούμε ευκαιρίες και προσπαθούμε να λύσουμε το πρόβλημα στο σκοράρισμα. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεχτικοί θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει στο παιχνίδι», σημείωσε και κατέληξε:

«Στόχος μας είναι η παραμονή και εκεί θα επικεντρωθούμε. Εύχομαι στον Άρη να είναι στη Superleague, γιατί η Football League είναι μικρή κατηγορία γι’ αυτόν. Διαθέτει καλή ομάδα, αλλά αν δεν είναι απόλυτα συγκεντρωμένος θα αντιμετωπίσει δυσκολίες. Είναι μια κατηγορία με παγίδες. Πάντως, με το ρόστερ που διαθέτει σήμερα, ο Άρης στέκεται στη Superleague».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα