Άρης - Βέροια 0-0 (vid)

Άρης - Βέροια 0-0 (vid)

bet365

Όντας αδιάφορο βαθμολογικά περισσότερο θύμιζε φιλικό παιχνίδι το... κουραστικό 0-0 του «Κλ. Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και την Βέροια!

Σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε... αγγαρεία, Άρης και Βέροια έμειναν στο 0-0, με τους «κίτρινους» όμως να σφραγίζουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Η πρόκριση έμοιαζε δεδομένη, αφού ο Άρης έπρεπε να «αυτοκτονήσει» να μείνει εκτός, ενώ η Βέροια είχε ήδη αποχαιρετήσει τον θεσμό και έτσι οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δώσουν ανάσες σε βασικούς παίκτες και να κάνουν δοκιμές.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει ρυθμός στο ματς, με την έλλειψη κινήτρου να είναι εμφανής και τις φάσεις να έρχονται με το... σταγονόμετρο. Η Βέροια ήταν αυτή που θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 6' αλλά ο Αναγνωστόπουλος είπε «όχι» σε Μαληκιώτη και Λινάρδο.

Η απάντηση, ήρθε από τον Ντόγο στο 23', με τον ταλαντούχο εξτρέμ του Άρη να κάνει ωραία ενέργεια από αριστερά, να δοκιμάζει ένα σουτ και να αναγκάζει τον Καντιμοίρη σε μία δύσκολη επέμβαση.

Στην επανάληψη, ο Άρης ήταν αυτός που μπήκε δυνατά και έδειξε ότι θα ψάξει το γκολ και την νίκη, όμως αυτό κράτησε μόλις λίγα λεπτά. Στην συνέχεια η Βέροια πήρε τον έλεγχο, έριξε τον ρυθμό και με εξαίρεση κάποιες, ελάχιστες εξάρσεις, το παιχνίδι ήταν μονότονο και χωρίς ευκαιρίες.

Έτσι, το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον Άρη να πανηγυρίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά να έχει να κρατήσει από το ματς, μόνο την καλή εικόνα του Ντόγου που έδειξε ότι αξίζει να πάρει ευκαιρίες στην συνέχεια της σεζόν.

Στην αντίπερα όχθη, η Βέροια αποχαιρετά το Κύπελλο, με τους «πιτσιρικάδες» του Γράφα να δείχνουν κάποια καλά στοιχεία. Βέβαια, η «Βασίλισσα του Βορρά» μένει χωρίς γκολ και στο 3ο της ματς στον θεσμό, ενώ επιστρέφει... πληγωμένη στη βάση της, αφού ο Καλί που είναι από τους κορυφαίους της παίκτες, αποχώρησε τραυματίας.

Άρης (Νίκος Αναστόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Καράμπελας (46' Ιντζίδης), Ρόβας, Γκεράο, Ανάκογλου, Παυλίδης (46' Μιλούνοβιτς), Καπνίδης, Βουτσιάς, Ντόγος (62' Τζανακάκης).

Βέροια (Θωμάς Γράφας): Καντιμοίρης, Καλί (61' λ.τρ. Δόρης), Μελίσσης (46' Ασίγκμπα), Βασιλαντωνόπουλος, Παπαστεριανός, Σισίνιο, Λινάρδος, Μεληκιώτης, Χαροντάκης, Κάλβο (46' Μαυριάς), Μίλιεβιτς.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα