«Ζεστός» στα κρύα ο ΑΠΟΕΛ, ακόμα μια ευκαιρία η Γιουνάιτεντ

Κώστας Ζάλιαρης
«Ζεστός» στα κρύα ο ΑΠΟΕΛ, ακόμα μια ευκαιρία η Γιουνάιτεντ

bet365

Από την Αστάνα φιλοξενείται το απόγευμα ο ΑΠΟΕΛ, που θέλει να εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο που συμμετέχει ο Ολυμπιακός. Παρά τις «γκέλες» της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ακόμα πολλές πιθανότητες πρόκρισης στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Κύπριοι βρίσκονται στην κορυφή του 2ου γκρουπ, στο +2 από τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίζει στο Φάληρο τη Γιούνγκ Μπόις. Η ομάδα του Κρίστιανσεν θέλει ν' αψηφήσει τις χαμηλές θερμοκρασίες κόντρα στην ομάδα που είναι τελευταία στον όμιλο και να φροντίσει ώστε να μη χάσει την πρώτη θέση, προκειμένου να μην... αγωνιά και για το αποτέλεσμα των Πειραιωτών απόψε.

Στον Α' όμιλο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τα... τόσα στραβά της, μετά την εκτός έδρας ήττας από τη Φενέρμπαχτσε, φιλοξενεί τη Φέγενορντ και τα πράγματα έχουν έρθει με τέτοιο τρόπο στο γκρουπ που το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο είναι ακόμα στο «παιχνίδι» για την πρόκριση αλλά και για την πρώτη θέση.

Η έτερη αγγλική ομάδα, Σαουθάμπτον, βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα και έχει ταξιδέψει στην... πανέμορφη αυτές τις μέρες και μέχρι τα Χριστούγεννα, Πράγα, για το παιχνίδι κόντρα στη Σπάρτα. Οι Τσέχοι καταλαμβάνουν την πρώτη θέση του 11ου ομίλου, όμως υπάρχει πιθανότητα ν' ανατραπεί η κατάσταση εφόσον οι παίκτες του Κλοντ Πιέλ πάρουν το απόλυτο των βαθμών από την αναμέτρηση, επενδύοντας και στην επικράτηση επί της Ίντερ στην αμέσως προηγούμενη αγωνιστική. Αντίθετα, σε δυσχερέστατη θέση βρίσκονται οι «νερατζούρι», που με τη σειρά τους κοντράρονται με τη Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ισραήλ.

Μπερδεμένη η κατάσταση και ψάχνει... ξεκαθάρισμα ο 6ος όμιλος, με τις Γκενκ, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ραπίντ Βιέννης και Σασουόλο να τα έχουν φέρει έτσι που ο τελευταίος με τον πρώτο έχουν διαφορά μόλις ενός πόντου!

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

18:00

Ζενίτ – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Γκαμπάλα – Άντερλεχτ

Αστάνα – ΑΠΟΕΛ

Φενέρμπαχτσε – Ζόρια

20:00

Ζυρίχη – Βιγιαρεάλ

Στεάουα – Οσμανλίσπορ

Σπάρτα Πράγας – Σαουθάμπτον

Χάποελ Μπερ Σεβά – Ίντερ

Φιορεντίνα – ΠΑΟΚ

Λίμπερετς – Καραμπάχ

Σάλκε – Νις

Κράσνονταρ – Σάλτσμπουργκ

Γάνδη – Μπράγκα

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Κόνιασπορ

Άγιαξ – Παναθηναϊκός

Θέλτα – Σταντάρ Λιέγης

22:05

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σασουόλο

Γκενκ – Ραπίντ Βιέννης

Αούστρια Βιέννης – Άστρα

Ρόμα – Βιτόρια Πλζεν

Ντάνταλκ – Άλκμααρ

Σεντ Ετιέν – Μάιντς

Ολυμπιακός – Γιούνγκ Μπόις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φέγενορντ

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα