Τι έκανες ΠΑΟΚ πριν δύο χρόνια; (pics&vid)

Τι έκανες ΠΑΟΚ πριν δύο χρόνια; (pics&vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ επισκέπτεται για δεύτερη φορά το «Αρτέμιο Φράνκι». Ας ξαναθυμηθούμε τι είχε στο 1-1 του 2014. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Η πρώτη φορά που ο «Δικέφαλος» επισκέφθηκε τη Φλωρεντία και το «Αρτέμιο Φράνκι» ήταν στις 6 Νοεμβρίου του 2014. Τότε, είχε καταφέρει να πάρει ένα βαθμό (1-1) που τον κράτησε ζωντανό στη διεκδίκηση της πρόκρισης μέχρι που ήρθε η εντός έδρας ήττα από την Γκινγκάμπ να «σκοτώσει» κάθε ελπίδα του ΠΑΟΚ για παρουσία στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Κάπως έτσι είναι, δύο χρόνια μετά, τα πράγματα και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα αγωνιστεί ο «Δικέφαλος» απέναντι στους «βιόλα» σήμερα το απόγευμα στο θρυλικό «Κομουνάλε» της Τοσκάνης.

Ο Παναγιώτης Γλύκος, που μάλλον σήμερα δεν θα ξεκινήσει παραχωρώντας τη θέση κάτω από τα δοκάρια στον Μπρκιτς, ήταν ο ήρωας του ΠΑΟΚ κι αυτός που κράτησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης όρθια μέχρι να έρθει το γκολ του Βέλγου Μάαρτεν Μάρτενς, μετά από εντυπωσιακή ενέργεια του Γκολάσα και ασίστ του Αθανασιάδη, είχε δώσει το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ , με τη Φιορεντίνα να ισοφαρίζει επτά λεπτά αργότερα με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πασκουάλ.

Πριμ 5% στην Sportingbet για το παιχνίδι Φιορεντίνα - ΠΑΟΚ.

Η Φιορεντίνα είχε αγωνιστεί με τους: Ταταρουσάνου, Γκονζάλο Ροντρίγκεζ, Μπασάντα, Πασκουάλ, Τόμοβιτς (86' Μπαμπακάρ), Βάργκας (70' Μπόρχα Βαλέρο), Πιζάρο, Κουαδράδο, Κούρτιτς, Λάτζαρι (59' Μαρίν), Γκόμεθ.

Ο ΠΑΟΚ είχε αγωνιστεί με: Γλύκος, Σπυρόπουλος (90' Τζαβέλλας), Κατσικάς, Βίτορ, Κίτσιου, Γκολάσα,Τζανδάρης, Τζιόλης, Περέιρα (46' Μαντούρο), Σαλπιγγίδης (71' Μάρτενς), Αθανασιάδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα