Άρσεναλ - Παρί Σεν Ζερμέν 2-2

Gazzetta team
Άρσεναλ - Παρί Σεν Ζερμέν 2-2

bet365

Η Παρί έφυγε με ισοπαλία 2-2 από το Λονδίνο και πήρε προβάδισμα κορυφής από την Άρσεναλ. Στο 0-0 έμειναν Λουντογκόρετς-Βασιλεία.

Ματσάρα στο Λονδίνο, όπου η Άρσεναλ έκανε την ανατροπή, όμως τελικά έμεινε στο 2-2 με την Παρί και εκτός απροόπτου θα μείνει στη 2η θέση, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με τους Γάλλους. Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ για τους Παριζιάνους, που μπήκαν πολύ δυνατά και 18’ άνοιξαν με εξαιρετικό τρόπο την άμυνα των γηπεδούχων, με τον Ματουιντί να δίνει την ασίστ και τον Καβάνι να κάνει από κοντά το 0-1!

Το γκολ ξύπνησε τους κανονιέρηδες, που κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τέλος του πρώτου μέρους. Ο Κριχόβιακ ανέτρεψε τον Σάντσες εντός περιοχής και ο Ζιρού νίκησε τον Αρεολά από την άσπρη βούλα για το 1-1. Η επανάληψη ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν καλύτερα, όμως τους Παριζιάνους να χάνουν την πρώτη ευκαιρία, με το φάουλ του Λούκας να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Οσπίνα.

Η ανατροπή ήρθε στο 60’ με τον Βεράτι να στέλνει την μπάλα σε λάθος εστία για το πρώτο αυτογκόλ στην ιστορία της Παρί στο Champions League. Η συνέχεια βρήκε τον Καβάνι να χάνει τη μία κλασική ευκαιρία μετά την άλλη και τον Λούκας να κάνει το τελικό 2-2 στο 77’ με κεφαλιά, που βρήκε και στον Ιβόμπι.

Προβάδισμα η Λουντογκόρετς
Λουντογκόρετς και Βασιλεία κόλλησαν στο 0-0 στην Βουλγαρία, με την πρώτη να διατηρεί το προβάδισμα σε πιθανή ισοβαθμία για την τρίτη θέση, που οδηγεί στο Europa League. Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε για τους Ελβετούς στο 16’ με τον Ζουφί, με τον Στογιάνοβ να κρατάει όρθιους τους γηπεδούχους και στην προσπάθεια του Ντελγάδο. Ακολούθησε ακόμη μία καλή στιγμή με τον Ζουφί, όμως το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ήταν πολύ πιο ήσυχα, το θέαμα κακό και η μοναδική ευκαιρία χάθηκε στο 75’ ξανά για την Βασιλεία με τον Ελιουνούσι και τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα