ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ο Κρέσπο ξέρει καλά το «Αρτέμιο Φράνκι» και τους «βιόλα»

Ο Κρέσπο ξέρει καλά το «Αρτέμιο Φράνκι» και τους «βιόλα»

Ο Κρέσπο ξέρει καλά το «Αρτέμιο Φράνκι» και τους «βιόλα»

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο έχει αγωνιστεί για τέσσερα χρόνια στην Ιταλία και γνωρίζει πολύ καλά το «Αρτέμιο Φράνκι» και τη Φιορεντίνα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ένας από τους λόγους που επιλέχθηκε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής για να μιλήσει στην σημερινή συνέντευξη Τύπου, παραμονή του αγώνα με τη Φιορεντίνα, ήταν και η παρουσία του στο Καμπιονάτο (Πάντοβα, Μπολόνια, Βερόνα) τα προηγούμενα χρόνια.

«Είμαστε πάντα έτοιμοι. Είναι δύσκολο ματς. Η Φιορεντίνα είναι δυνατός αντίπαλος. Όμως θα δώσουμε το μέγιστο για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα», τόνισε στο ξεκίνημα των δηλώσεων του ο Ισπανός αμυντικός, που λόγω της απουσίας του Τζαβέλλα ίσως και να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου».

Πιο αναλυτικά ο Κρέσπο είπε:

Για το αν επηρεάζει τον ΠΑΟΚ η αποχή από το πρωτάθλημα:

«Είναι σίγουρα δύσκολο, αλλά είμαστε πιο ξεκούραστοι και αυτό μπορεί να είναι θετικό για εμάς. Θα δώσουμε το 100% για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για το αν η εικόνα του αυριανού παιχνιδιού είναι παρόμοια με αυτή της αναμέτρησης της Τούμπας:

«Θα είμαστε ευχαριστημένοι με ένα κλειστό ματς. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ως το τέλος, να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία που θα μας παρουσιαστεί και να μη δώσουμε χώρους στη Φιορεντίνα κρατώντας την άμυνα μας κλειστή».

Για το πέρασμα του από την Ιταλία και για τον αν μπορούσε να είναι η Φιορεντίνα κοντά σε κάποια ισπανική ομάδα:

«Πέρασα 4 χρόνια εδώ και πιστεύω ότι ναι. Η Φιορεντίνα μοιάζει με ισπανική ομάδα. Και στην κατοχή της μπάλας και στη δύναμη. Ξεχωρίζω τον Μπόρχα Βαλέρο λόγω της ποιότητας που έχει».