Ροστόβ - Μπάγερν 3-2

Gazzetta team
Ροστόβ - Μπάγερν 3-2

bet365

Από τη σφαλιάρα της Ντόρτμουντ, στο κάζο στο Ροστόβ! Οι Ρώσοι πέτυχαν τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία τους, επικράτησαν 3-2 της Μπάγερν και την... έστειλαν στη 2η θέση.

Στην παγωμένη Ρωσία η Μπάγερν τα βρήκε σκούρα, η παράδοση πήγε... περίπατο και στο Ροστόβ έχασε την κορυφή! Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 3-2, πέτυχαν τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία τους και μπήκαν πολύ δυνατά στη μάχη για το Europa League. Οι Βαυαροί δέχτηκαν δεύτερο διαδοχικό χαστούκι και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αποχαιρέτησαν την πρωτιά του ομίλου. Πριν... 18 μήνες είχαν υποστεί δυο σερί ήττες (σε όλες τις διοργανώσεις), ενώ την τελευταία φορά που μέτρησαν δυο ήττες στον όμιλο ήταν τη σεζόν 2009-10.

Η Ροστόβ μπήκε πιο ορεξάτη στο ματς και στο 9' είχε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί. Ο Ουλράιχ έκανε τραγική έξοδο, ο Ερόχιν πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Μπερνάντ έδιωξε στη γραμμή. Η Μπάγερν παρά τις σημαντικές απουσίες πήρε τον έλεγχο του ματς, επέβαλλε το ρυθμό της και μετά το 20΄ έγινε απειλητική για την εστία των Ρώσων. Στο 22' την κεφαλιά του Μπαντστούμπερ έδιωξε υπέροχα ο Ντζανάεβ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, η σουτάρα του Ντάγκλας Κόστα κατέληξε άουτ.

Ετσι, στο 35' ήρθε το γκολ για τους Βαυαρούς, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να ανοίγει το σκορ με ιδανικό πλασέ! Η Μπάγερν είχε κερδίσει τα οκτώ τελευταία επίσημα ματς, όπου ο Κόστα βρήκε δίχτυα. Αυτή τη φορά πάντως η παράδοση δεν ήταν σύμμαχος, καθώς στο 44' ήρθε η ισοφάριση. Λάθος του σκόρερ, ο Αζμούν... έριξε τον Μπόατενγκ και με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 1-1! Μοιραίος ο Μπόατενγκ για τους Βαυαρούς, αφού στο 48' ανέτρεψε τον Νομπόα και ο Πόλοζ από την άσπρη βούλα πέτυχε το 2-1!

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα και στο 52' έφεραν το ματς στα ίσα με ιδανικό τελείωμα του Μπερνάρντ. Οι Βαυαροί έγιναν πιο επιθετικοί, αλλά η Ροστόβ ήταν αυτή που είχε την ουσία. Ετσι, στο 67' ο Νομπάα με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 3-2. Ο Μούλερ μπήκε στο ματς, η κατοχή για τη Μπάγερν έφτασε στο 80%, αλλά τόσο ο Τιάγκο όσο και ο Ριμπερί δεν κατάφεραν να αλλάξουν την κατάσταση.

4ος Ομιλος

1. Ατλέτικο 12 (5-1)
2. Μπάγερν 9 (13-6)
3. Ροστόβ (4 (6-12)
4. PSV 1 (4-9)

* Μπάγερν και Ροστόβ έχουν ματς περισσότερο

Επόμενη αγωνιστική 6/12
PSV - Ροστόβ
Μπάγερν - Ατλέτικο

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα