Όλα τα σενάρια πρόκρισης

Όλα τα σενάρια πρόκρισης

bet365

Για τον ΠΑΟΚ, δεν αρκεί η νίκη την Πέμπτη στη Φλωρεντία για να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες πρόκρισης στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Το έργο του ΠΑΟΚ παραμένει δύσκολο, καθώς το «πάνω χέρι» το έχουν Ιταλοί και Αζέροι. Φαίνεται πως ο «Δικέφαλος» θα πληρώσει ακριβά την τεράστια γκέλα της εντός έδρας ήττας από την Καραμπάχ, αφού στις δύο τελευταίες αγωνιστικές ακόμη κι αν κάνει το «δύο στα δύο», με Φιορεντίνα (εκτός) και Σλόβαν (εντός) δε θα κρατάει την τύχη στα χέρια του και μπορεί να αποκλειστεί.

«Έχουμε ελπίδες. Έχουμε άλλους έξι βαθμούς διαθέσιμους κι όσο υπάρχουν ελπίδες θα παλέψουμε», είχε πει ο Βλάνταν Ίβιτς, μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα με την Καραμπάχ, γνωρίζοντας πολύ καλά ό,τι δεν εξαρτάται η πρόκριση από τον ίδιο και τους παίκτες του.

Για να προκριθεί ο «Δικέφαλος» στους «32» θα πρέπει:

1) Να πάρει τέσσερις βαθμούς περισσότερους από την Καραμπάχ, που πάει να παίξει με την Σλόβαν στο Λίμπερετς και υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική τη Φιορεντίνα. Οι Αζέροι έχουν και την ισοβαθμία με την ελληνική ομάδα.

2) Να κερδίσει τα δύο ματς που έχει μπροστά του και η Καραμπάκ να νικήσει τη Φιορεντίνα την τελευταία αγωνιστική. Ετσι θα περάσει αυτός και οι Αζέροι, αφήνοντας εκτός τους Ιταλούς, κομματάκι δύσκολο…

3) Πάμε στο απίθανο σενάριο να προκριθεί παίρνοντας τέσσερις βαθμούς στους δύο αγώνες και η Καραμπάγκ να γνωρίσει ισάριθμες ήττες από τη Σλόβαν και από τη Φιορεντίνα. Αν το ματς στο «Αρτέμιο Φράνκι» την Πέμπτη λήξει ισόπαλο και η Καραμπάχ ηττηθεί στο Λίμπερετς, τότε με νίκη των «βιόλα», που θα έχουν προκριθεί στους «32», στο Μπακού και νίκη δική του επί της Σλόβαν θα περάσει μαζί με τους Ιταλούς. Όμως, ότι η ομάδα του Σόουζα θα πάει αδιάφορη στο Μπακού την τελευταία αγωνιστική δεν ευνοεί καθόλου τον «Δικέφαλο».

4) Τέλος υπάρχει και η πιθανότητα για τριπλή ισοβαθμία στους 10 βαθμούς, που ωστόσο προϋποθέτει αυτοκτονικές τάσεις από πλευράς Φιορεντίνα, καθώς θα πρέπει να χάσει και από τον ΠΑΟΚ και από την Καραμπάχ την τελευταία αγωνιστική. Ο Αζέροι να ηττηθούν αύριο από την Σλόβαν και ο ΠΑΟΚ να κερδίσει τους Τσέχους στο τελευταίο παιχνίδι. Σε μια τέτοια περίπτωση το πρώτο κριτήριο ισοβαθμίας είναι τα μεταξύ τους αποτελέσματα και μένουν εκτός οι Ιταλοί!

Για τον 10ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ απομένουν οι εξής αγώνες:

24/11: Φιορεντίνα – ΠΑΟΚ και Σλόβαν - Καραμπάχ

08/12: Καραμπάχ – Φιορεντίνα και ΠΑΟΚ – Σλόβαν (18.00)

Η βαθμολογία του ομίλου έχει ως εξής:

1) Φιορεντίνα 10β

2) Καραμπάχ 7β

3) ΠΑΟΚ 4β

4) Σλόβαν 1β.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα