Οι «εύστοχοι» των «Ζωσιμάδων»

Γιώργος Ντυμένος
Οι «εύστοχοι» των «Ζωσιμάδων»

bet365

Ο Κόντε «χρειάζεται» μόλις 2,6 τελικές για να σκοράρει, ο Τόνι Σίλβα τρεις και από τα... κέφια τους θα κριθούν πολλά στο ματς των Ιωαννίνων
Στους «Ζωσιμάδες» θα πέσει αύριο η... αυλαία της 7ης αγωνιστικής, καθώς ΠΑΣ και Λεβαδειακός θα συγκρουστούν σε ένα εξ' αναβολής παιχνίδι. Το οποίο σε μεγάλο βαθμό θα κριθεί από τα... κέφια των Κόντε και Τόνι Σίλβα. Οχι μόνο είναι οι πρώτοι σκόρερ του «Αγιαξ της Ηπείρου» και των Βοιωτών αντίστοιχα, αλλά είναι και από τους πιο εύστοχους παίκτες της κατηγορίας. Ο Ισπανός φορ μέχρι στιγμής έχει βρει δίχτυα πέντε φορές με μόλις 13 τελικές. Αρα χρειάζεται 2,6 για να σκοράρει. Ο δεύτερος έχει πετύχει τρία τέρματα μετά από μόνο εννέα απόπειρές του, άρα χρειάζεται τρεις για να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.
Ετσι και οι δύο έχουν «αποδείξει» πως μπορούν ανά πάσα στιγμή να «χτυπήσουν» και να μετατρέψουν σε γκολ την... μισή ευκαιρία που θα τους παρουσιαστεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα