Εσύ τι δικαιολογία έχεις; (gTV)

Θάνος Σαρρής
Εσύ τι δικαιολογία έχεις; (gTV)

bet365

Οι παίκτες της Εθνικής Ομάδας Ακρωτηριασμένων εξιστορούν στην κάμερα του gTV τον τρόπο που το ποδόσφαιρο τους βοήθησε να σταθούν ξανά όρθιοι μετά τη σωματική και ψυχολογική πτώση.

«Μια μπάλα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο». Η συγκεκριμένη φράση αποτελεί το μότο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων, ωστόσο μοιάζε να ταιριάζει σε κάθε περίσταση που το ποδόσφαιρο ξεπερνάει τα στενά όρια των τεσσάρων γραμμών και των κερκίδων. Για τα παιδιά που οδηγήθηκαν σε μια νέα πραγματικότητα μετά τον ακρωτηριασμό, η μπάλα αλλάζει πράγματι τον κόσμο τους.

Είναι κάτι που μπορεί να παρατηρήσει εύκολα κανείς, σε μια από τις συγκεντρώσεις τους. Αντανακλάται στα μάτια τους, από τη στιγμή που σπρώχνουν την συρμάτινη πόρτα και πατούν αγωνιστικό χώρο. Τα τεχνητά μέλη μένουν στον πάγκο. Οι πατερίτσες βυθίζονται στο καουτσούκ. Και το ταξίδι ξεκινά και πάλι.

Το gazzetta.gr συνάντησε την Εθνική Ομάδα Ακρωτηριασμένων στη βάση της, μίλησε με τα μέλη που την απαρτίζουν, τον προπονητή και τον υπεύθυνο ανάπτυξης και παρουσιάζει on camera μια συγκλονιστική εμπειρία...

Βρείτε την Εθνική Ακρωτηριασμένων στο Facebook.

*Eυχαριστούμε τις εγκαταστάσεις Fair Play στη Λεωφόρο Ανθούσης για τη φιλοξενία

 

Τελευταία Νέα