Τα 5+1 ξεχωριστά γκολ του Εβγέν Σάχοφ (vids)

Τα 5+1 ξεχωριστά γκολ του Εβγέν Σάχοφ (vids)

bet365

Με τον ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, γενικά δεν σκοράρει πολύ, αλλά όταν ο Εβγέν Σάχοφ το κάνει τα γκολ του είναι σημαντικά για τον ίδιο και τις ομάδες του.

Για να ακριβολογούμε, ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής σκόραρε ένα υπέροχο γκολ στον φιλικό του καλοκαιριού εναντίον της Τβέντε κι έκτοτε σε 14 αγώνες δεν βρήκε το δρόμο προς την αντίπαλη εστία, με σημαντικές χαμένες ευκαιρίες στα παιχνίδια με Αγιαξ (Τούμπα) και Καραμπάχ (Μπακού) να έχουν σημαδέψει μέχρι στιγμής την παρουσία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Συνολικά στη μέχρι τώρα διαδρομή του στο χώρο του ποδοσφαίρου, ο Σάχοφ έχει πετύχει 24 γκολ. Τα 17 με τη φανέλα της Ντνίπρο, ένα ως παίκτης της Αρσεναλ Κιέβου στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός και 6 με τις εθνικές ομάδες της Ουκρανίας.

Με αφορμή το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της εθνικής Ουκρανίας, ας θυμηθούμε τα 5 ξεχωριστά γκολ που έχει σημειώσει μέχρι τώρα στην καριέρα του ο 26χρονος κεντρικός μέσος του ΠΑΟΚ, καθώς και το πώς σκόραρε στο φιλικό του περασμένου Ιουλίου εναντίον της Τβέντε.

30 Ιουλίου 2009, Ουκρανία U19 – Σερβία U19

Το πρώτο σημαντικό γκολ το πέτυχε στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εναντίον της Σερβίας, στα 48 δευτερόλεπτα από την έναρξη του αγώνα ανοίγοντας το δρόμο προς την πρόκριση (3-1) της Ουκρανίας και στην κατάκτηση του τροπαίου επικρατώντας με 2-0 της Αγγλίας στον τελικό.

20 Μαρτίου 2010, Καρπάτι – Αρσεναλ Κιέβου 3-3

Ο Σάχοφ αγωνίστηκε στην Ντνίπρο από το 2005, αλλά για μία σεζόν (2010-11) παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Αρσεναλ Κιέβου με τη φανέλα της οποίας σκόραρε στο πρώτο του παιχνίδι, στο εκτός έδρας ισοπαλία 3-3 με την Καρπάτι. Ήταν αυτός που με αριστερό γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ.

23 Απριλίου 2015, Ντνίπρο – Κλαμπ Μπριζ 1-0

Το πολυτιμότερο γκολ που έχει σημειώσει μέχρι σήμερα ήταν στον προπέρσινο ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ μεταξύ της Ντνίπρο και της Κλαμπ Μπριζ. Μετά το 0-0 του πρώτου ημιτελικού, ο Ουκρανός μέσος ήταν αυτός που σκόραρε το γκολ με το οποίο η ομάδα του πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης κόντρα στη Σεβίλλη.

13 Μαρτίου 2016, Ντνίπρο – Σαχτάρ 4-1

Στην τελευταία του χρονιά με την Ντνίπρο, ο Σάχοφ είχε ηγετικό ρόλο και πέτυχε αρκετά σημαντικά γκολ. Στο ντέρμπι με την Σαχτάρ Ντόνετσκ σκόραρε ύστερα από την εξαιρετική ενέργεια του συμπαίκτη του σήμερα στον ΠΑΟΚ, Λέο Μάτος, ο οποίος αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο.

16 Ιουλίου 2016, Τβέντε – ΠΑΟΚ 0-2

Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της καλοκαιρινής προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Τβέντε και εκεί ο Ουκρανός μέσος ήταν από τους καλύτερους του «Δικεφάλου» σημειώνοντας ένα πανέμορφο γκολ με μια όμορφη κίνηση μέσα στη μικρή περιοχή.

15 Νοεμβρίου 2016, Ουκρανία – Σερβία 2-0

Ο Σάχοβ βρήκε δίχτυα στο πρώτο παιχνίδι της εθνικής Ουκρανίας στο οποίο πήρε φανέλα βασικού κι αυτό κάνει ξεχωριστό το γκολ στο φιλικό ματς με την Σερβία. Με τον ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχει σκοράρει, αλλά όπως λένε και οι συμπατριώτες του, πλησιάζει ο καιρός που θα το πετύχει…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα