Χιλή - Ουρουγουάη 3-1

Κώστας Ζάλιαρης
Χιλή - Ουρουγουάη 3-1

bet365

Τι κι αν ταλαιπωρήθηκε από μυϊκές ενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες; Ο Αλέξις Σάντσες, σκόραρε δύο φορές και χάρισε μεγάλης σημασίας νίκη (με ανατροπή) επί της Ουρουγουάης για το τελικό 3-1 στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Οι κάτοχοι των δύο τελευταίων Κόπα Αμέρικα, βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Έντινσον Καβάνι, ο οποίος έγινε ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών για τη «σελέστε», φτάνοντας στα 37 και ξεπερνώντας τον Ντιέγκο Φορλάν, όμως δεν χάρηκε την προσωπική του επίδοση.

Το θετικό για τους Χιλιανούς ήταν πως ισοφάρισαν σε καίριο σημείο με το γκολ του Βάργκας που έφερε το ματς στα ίσια στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και στην επανάληψη «μίλησε» ο Αλέξις Σάντσες.

Όσο κι αν τον Βενγκέρ τον έλουζε κρύος ιδρώτας έχοντας ενημερωθεί για τις ενοχλήσεις που είχε ο ποδοσφαιριστής, όσο κι αν Άρσεναλ και Χιλή ήρθαν σε σύγκρουση για την κατάστασή του, ο εκπληκτικός μεσοεπιθετικός πέτυχε δύο γκολ (το ένα με εκπληκτικό μακρινό σουτ με το... πονεμένο του πόδι) για να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Διαμορφώνοντας το τελικό 3-1, διατήρησε ακέραιες τις πιθανότητες της εθνικής ομάδας της πατρίδας του για την παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα