«Πόλεμος» Άρσεναλ – Χιλής για Αλέξις

Κώστας Ζάλιαρης
«Πόλεμος» Άρσεναλ – Χιλής για Αλέξις

bet365

Οι Χιλιανοί τον κρατούν μήπως παίξει την επόμενη εβδομάδα με την Ουρουγουάη, η Άρσεναλ τον θέλει για θεραπεία ώστε να προλάβει το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ.

Ο Αλέξις Σάντσες είναι η αιτία για την οποία έχει προκληθεί ένα μικρό... μέτωπο ανάμεσα στους «κανονιέρηδες» και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Χιλής.

Έπειτα από τον μυϊκό τραυματισμό που αποκόμισε ο ποδοσφαιριστής στην προπόνηση της Τρίτης στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, στην Άρσεναλ ανησύχησαν και ενημερώθηκαν πως πρόκειται για κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό, με αποτέλεσμα οι Χιλιανοί να θέλουν να τον κρατήσουν μαζί τους, μήπως προλάβει το ματς με την Ουρουγουάη την επόμενη εβδομάδα.

Σε αυτό, είναι κάθετα αντίθετη η αγγλική ομάδα που ζητάει την επιστροφή του παίκτη στο Λονδίνο ώστε ν' ακολουθήσει εκεί την απαραίτητη θεραπεία, δεδομένου πως έρχεται το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στις 19 του μηνός...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα