Ιταλική επιβεβαίωση για Ρέτσο και Τζένοα αλλά και Φορτούνης!

Δημήτρης Τομαράς
Ιταλική επιβεβαίωση για Ρέτσο και Τζένοα αλλά και Φορτούνης!

bet365

Οι Ιταλοί επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr προ δύο ημερών για Ρέτσο και Τζένοα και βάζουν στο κόλπο και τον Φορτούνη!

Πριν από 2 ημέρες σας είχαμε μεταφέρει τις σχετικές πληροφορίες για Τζένοα και Ρέτσο. Την Τετάρτη οι Ιταλοί επανήλθαν στο θέμα, προς επιβεβαίωση των συγκεκριμένων πληροφοριών ενώ συμπληρώνουν πως η Τζένοα ασχολείται και με τον Φορτούνη.

Η Τζένοα φέρεται να έστειλε στην Ελλάδα τον αρχισκάουτ της, Ομάρ Μιλανέτο, προκειμένου να παρακολουθήσει το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τους Ρέτσο και Φορτούνη. Βεβαίως από πλευράς οικονομικής αξίας και ποιότητας αλλά και αξιώσεων του Ολυμπιακού η περίπτωση του Κώστα Φορτούνη απέχει πολύ από αυτήν του Παναγιώτη Ρέτσου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα