Βόμβα με αναστολή όλων των πρωταθλημάτων!

Βόμβα με αναστολή όλων των πρωταθλημάτων!

bet365

O Κωστάκης Κουτσοκούμνης έδωσε οδηγίες προς την διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ να προχωρήσει σε διακοπή όλων των πρωταθλημάτων!

Λουκέτο στο ελληνικό πρωτάθλημα αναμένεται να μπει τις επόμενες ώρες σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η κυπριακή ιστοσελίδα kerkida.net.

Τούτη είναι η εισήγηση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη προς την επιτροπή της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι έκαψαν το σπίτι του αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα στην Χαλκιδική γεγονός που ξεχείλισε το ποτήρι της ανοχής!

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΕΠΟ πριν από λίγες μέρες εξέδωσε ανακοίνωση όπου απειλούσε με διακοπή των πρωταθλημάτων σε περίπτωση όπου από οποιαδήποτε πλευρά επιχειρούνταν ανάλογες απόπειρες εκτροπής της ΠΔΕ από την εντολή και το έργο της.

«Θα ανασταλεί η διεξαγωγή του συνόλου των εθνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου για όσο χρόνο κριθεί αναγκαίο, έστω και αν αυτό συνεπάγεται μελλοντικό αποκλεισμό των ομάδων μας από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Η εντολή της FIFA προς την ΠΔΕ είναι σαφής και διαρκής και η ΠΔΕ είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στον δρόμο της εντολής αυτής μέχρι την ολοκλήρωση της αποστολής της».

Το πρώτο κρούσμα κατεγράφη ξημερώματα Σαββάτου, όταν άγνωστοι έφτασαν μέχρι το σπίτι του Γιάννη Τσαχειλίδη και τον απείλησαν φραστικά παρουσία μελών της οικογένειας του.

Μάλιστα ο κ. Τσαχειλίδης κατέθεσε μήνυση στο τμήμα Παλαιού Φαλήρου, ενώ ενημερώθηκε και η διεύθυνση αντιμετώπισης αθλητικής βίας της ΕΛΑΣ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα