Σαββίδης: «Να μην ξαναδείξουμε τέτοιο πρόσωπο»!

Σαββίδης: «Να μην ξαναδείξουμε τέτοιο πρόσωπο»!

bet365

Ανέβασε τους τόνους στα αποδυτήρια ο Ιβάν Σαββίδης μιλώντας με αυστηρότητα προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά την ήττα με Καραμπάχ.

Είναι προφανές πως μία ακόμα ευρωπαϊκή ήττα δεν θα μπορούσε να αφήσει ευχαριστημένο τον Σαββίδη. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του Βορρά βρέθηκε αμέσως μετά τον αγώνα της Τούμπας στα αποδυτήρια για να τα πει με το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες.

Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στα αποδυτήρια είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έφυγε από την Τούμπα στη 01.00 χωρίς να πει τίποτα κατά την αποχώρησή του.

«Ήταν αυστηρός, αλλά δίκαιος», ήταν το πρώτο σχόλιο από την ΠΑΕ. Μεταξύ άλλων μετέφερε σύμφωνα με πληροφορίες και σε πολύ αυστηρό τόνο κυρίως στους παίκτες αλλά και στον Ίβιτς: «Θα πρέπει να κοιτάξουμε γιατί ήμασταν τόσο κακοί σε τόσο σημαντικό ματς και να μην ξαναδείξουμε τέτοιο πρόσωπο στην συνέχεια. Να βγει ο χαρακτήρας της ομάδας».
Δείτε video από την αποχώρησή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα