Ύποπτο χειραγώγησης παιχνίδι των προκριματικών του Μουντιάλ 2018

Κώστας Ζάλιαρης
Ύποπτο χειραγώγησης παιχνίδι των προκριματικών του Μουντιάλ 2018

bet365

Αξιωματούχος της FIFA φέρεται να είχε ενημερώσει τους διεθνείς της Μάλτας πως το παιχνίδι τους με αντίπαλο τη Λιθουανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018, ενδέχεται να έχει χειραγωγηθεί για στοιχηματικούς σκοπούς.

Όπως αναφέρει η «Sun» και με βάση τη μαρτυρία του Άντριου Χογκ (που είχε περάσει και από την Καλλονή στη Σούπερ Λιγκ), ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα της Μάλτας ενημερώθηκαν για τις υποψίες που κινήθηκαν γύρω από το παιχνίδι τους με τη Λιθουανία, στις αρχές του μήνα, λίγες μέρες μετά την ήττα τους από την Αγγλία στο Λονδίνο.

Η σχετική ενημέρωση παρασχέθηκε και στους Λιθουανούς, αλλά και στους διαιτητές εκείνης της αναμέτρησης λίγο πριν από την πρώτη σέντρα.

Αυτό που έχει δημιουργήσει τις υποψίες, είναι το ποντάρισμα πολλών εκατομμυρίων στην ήττα της Μάλτας με δύο ή περισσότερα τέρματα, τόσο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, όσο και κατά τη διάρκειά του.

Η υπόθεση ερευνάται, με τον Χογκ να δηλώνει: «Ήταν πολύ άβολο και περίεργο γιατί αισθανθήκαμε σαν να κατηγορούν εμάς. Δεν είχαμε ιδέα για όσα μας ανέφεραν και πραγματικά δεν έχουμε καμία ανάμειξη. Σκεφτόμουν, όμως, πως αν τα σκατ^$#ώσω, θα καταλήξω στο Αστυνομικό Τμήμα για να λογοδοτήσω έπειτα από αυτές τις υποψίες»!

Τελικά η ήττα ήρθε με το τελικό 2-0...

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα