Αμπέλ Φερέιρα: Φαβορί για την εθνική Βραζιλίας αν δεν γίνει η... ανατροπή με Αντσελότι

Αμπέλ Φερέιρα: Φαβορί για την εθνική Βραζιλίας αν δεν γίνει η... ανατροπή με Αντσελότι

abel_ferreira

bet365

Σύμφωνα με το ESPN της Βραζιλίας ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, είναι ανάμεσα στα δύο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Βραζιλίας αν δεν γίνει το «μπαμ» με τον Αντσελότι.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Βραζιλίας, Εντάλδο Ροντρίγκες, έχει πει δημόσια πως ο πρώτος του στόχος για την διαδοχή του Τίτε στην εθνική ομάδα είναι ο Κάρλο Αντσελότι, όμως ο Ιταλός τεχνικός έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ Mαδρίτης μέχρι το 2024 και σκοπεύει να το τιμήσει. Ο επικεφαλής της Ομοσπονδίας δεν έχει... παραδόσει ακόμα τα όπλα, όμως έχει ήδη μελετήσει τις εναλλακτικές του.

Σύμφωνα με την βραζιλιάνικη έκδοση του ESPN τα δυο φαβορί για τον πάγκο της Σελεσάο είναι ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και νυν της Παλμέιρας, Αμπέλ Φερέιρα, όπως και ο κόουτς της Φλουμινένσε του Μαρσέλο, Φερνάντο Ντινίζ. Ως τρίτη εναλλακτική υπάρχει και η περίπτωση του πολύπειρου Χόρχε Ζέσους.

Toν Νοέμβριο του 2020 η Παλμέιρας αγόρασε τον Φερέιρα από τους Θεσσαλονικείς. Σε 207 παιχνίδια έχει απολογισμό 123 νίκες, 46 ισοπαλίες και 38 ήττες. Στο παλμαρέ του αυτά τα χρόνια ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλου, ένα Super Cup Βραζιλίας, ένα Copa Sudamerica και δυο διαδοχικά Copa Libertadores.

 

Τελευταία Νέα