Ισπανικά media: «Η Ράγιο προσέγγισε ξανά τον Ιραόλα αλλά είναι δύσκολο να παραμείνει»

Ισπανικά media: «Η Ράγιο προσέγγισε ξανά τον Ιραόλα αλλά είναι δύσκολο να παραμείνει»

Ο Ιραόλα

bet365

Τα ρεπορτάζ των Ισπανών μεταδίδουν πως ο Ιραόλα, ένας εκ των στόχων του Ολυμπιακού, δέχθηκε νέα κρούση από τη Ράγιο για να μείνει, όμως είναι δύσκολο να συμβεί αυτό.

Ο 40χρονος Άντονι Ιραόλα είναι ένας εκ των στόχων του Ολυμπιακού για τον πάγκο του. Σε τέτοιον βαθμό που να αναφέρεται πως είναι ψηλά στην ιεραρχία της λίστας των Πειραιωτών. Ένας προπονητής που τον ξέρει πολύ καλά ο Κορδόν.

Ισπανικά ρεπορτάζ και πληροφορίες όπως του ρεπόρτερ Σέρχιο Νάβα τονίζουν πως η Ράγιο του έκανε νέα κρούση για να μείνει στην ομάδα καθώς ενώ ήταν υποψήφιος για τη Σεβίλλη και θα μπορούσε να κλείσει εκεί τελικώς δεν θα συμβεί αυτό. Παρόλα αυτά οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι είναι δύσκολο ο Ιραόλα να συνεχίσει στη Ράγιο Βαγιεκάνο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα