Παπαδόπουλος: «Να δουλέψουμε στον τακτικό και πνευματικό τομέα και στο κομμάτι της ομοιογένειας»

Παπαδόπουλος: «Να δουλέψουμε στον τακτικό και πνευματικό τομέα και στο κομμάτι της ομοιογένειας»

Newsroom
Ο Νίκος Παπαδόπουλος

bet365

Ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στις προπονήσεις επισημαίνοντας πως είναι μια καλή ευκαιρία να δουλέψει η ομάδα στο τακτικό αλλά και πνευματικό τομέα, όπως και στο κομμάτι της ομοιογένειας

Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ΕΛΠΕΝ ξεκίνησε την προετοιμασία της η Εθνική Ελπίδων. Το προπονητικό camp προετοιμασίας της "γαλανόλευκης", ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της τον Σεπτέμβριο, θα ολοκληρωθεί στις 3 Ιουνίου. Ο Χρήστος Κρυπαράκος και ο Χρήστος Μπελεβώνης θα ενσωματωθούν το βράδυ στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας.

Με αφορμή την πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ελπίδων, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Παπαδόπουλος, τόνισε ότι κύριο στόχο των προπονήσεων αποτελεί η καλύτερη δυνατή προετοιμασία των παικτών, στο τακτικό και αγωνιστικό πλάνο της ομάδας, ενόψει της αναμέτρησης με την Ανδόρα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2025, τον Σεπτέμβριο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Παπαδόπουλου: «Με αφορμή την συγκέντρωση μας, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κάνουμε κάποιες προπονήσεις, να δουλέψουμε στο τακτικό και πνευματικό τομέα με στόχο να διορθώσουμε κάποια πράγματα που δεν μας άρεσαν από την τελευταία επίσημη αναμέτρηση με την Λευκορωσία.

Είναι η μοναδική φορά που θα συγκεντρωθούμε πριν την αναμέτρηση με την Ανδόρα τον Σεπτέμβριο και για αυτόν τον λόγο θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο αυτές τις έξι ημέρες προπονήσεων ώστε να δουλέψουμε σκληρά και να περάσουμε στα παιδιά την φιλοσοφία μας για τους επερχόμενους αγώνες.

Υπάρχουν κάποιες ελλείψεις παικτών για διαφόρους λόγους αλλά αυτό δεν διαφοροποιεί τον στόχο μας. Θέλουμε σε αυτές τις ημέρες προετοιμασίας να δουλέψουμε στο κομμάτι της ομοιογένειας και της συγκρότησης ώστε να γίνουμε ένα δυνατό σύνολο, σε όλους τους τομείς πριν τα επίσημα παιχνίδια για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

Την Τετάρτη 31 Μαΐου, η Εθνική Ομάδα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Β' σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, στο Σεραφείδειο Προπονητικό Κέντρο.

 

Τελευταία Νέα