Ελλάδα: Παρουσίασε τη φανέλα για το SOCCA World Cup και πραγματοποίηθηκε η συνέντευξη Τύπου

Ελλάδα: Παρουσίασε τη φανέλα για το SOCCA World Cup και πραγματοποίηθηκε η συνέντευξη Τύπου

ελλάδα

bet365

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Ομάδας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Socca που θα γίνει στο Έσεν.

Η Εθνική Ελλάδας έχει δημιουργήσει ένα αρκετά καλό όνομα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Socca όπου πέρσι τερμάτισε στην 5η θέση ως αήττητη ενώ πρόπερσι, στο Ρέθυμνο, κατέκτησε την 3η θέση στον κόσμο.

Φέτος, η ομάδα θα ταξιδέψει στο Έσεν της Γερμανίας όπου θα παλέψει για να κατακτήσει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και να ανέβει στην κορυφή του κόσμου. Ένα… ταξίδι που θα ξεκινήσει στις 2 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 11 του ίδιου μήνα, με την Ελλάδα να βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με Σαουδική Αραβία, Βέλγιο και Ιταλία.

Τη Δευτέρα (29/06) πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου παρουσιάστηκε και η φανέλα που θα φοράει η χώρα μας στο τουρνουά. Εκεί ήταν σύσσωμη όλη η αποστολή της Ελλάδας, η οποία απαρτίζεται από συνολικά 14 ποδοσφαιριστές και από αυτούς μίλησαν τόσο ο αρχηγός της ομάδας, Χρύσανθος Λευκαρίτης όσο και ο Στρατός Φούσκας που πέρσι μπήκε στους καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης.Προτού πάρουν τον λόγο όμως, μίλησε ο προπονητής της ομάδας, ο Γιώργος Μπαστάκης.

ελλάδα

Συγκεκριμένα τόνισε: «Το να φοράς το εθνόσημο και να εκπροσωπείς την Ελλάδα είναι τιμή. Ειδικά όταν έχεις τόσους συμπαραστάτες δίπλα σου, όπου η ευθύνη πολλαπλασιάζεται. Όπως είχε πει και ο Ισπανός συγγραφέας, Φερνάντες, ‘να μην αγαπάς αυτό που είσαι αλλά αυτό που μπορείς να γίνεις’. Να μεταφέρουμε τις αρχές και τις αξίες ως Έλληνες».

Από τους ποδοσφαιριστές, αρχικά ο Λευκαρίτης ανέφερε: «Προετοιμαζόμαστε για το Παγκόσμιο Κύπελλο ώστε να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση. Είμαι 10 χρόνια στην ομάδα και πάντα είχαμε καλές παρουσίες αλλά ποτέ δεν είχαμε τόσο καλή πορεία όσο αυτή του Ρεθύμνου που τερματίσαμε στην 3η θέση. Δεν είναι τυχαίο καθώς ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ. Το περσινό επίτευγμα και με τη καλή πορεία αποδείξαμε στους εαυτούς ότι η πορεία του Ρεθύμνου δεν ήταν τυχαία. Η ευθύνη είναι μεγάλη καθώς υπάρχει και μεγάλη κοινότητα στη Γερμανία. Θα έχουμε κόσμο και εκεί. Θα εκπροσωπήσουμε επάξια τη χώρα μας».

Στη συνέχεια ο Φούσκας είπε: «Σας ευχαριστούμε όλους που είστε μαζί μας στην προσπάθεια που κάνουμε. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε αυτό που έχουμε ως στόχο. Όσο για τη δική μου διάκριση, δεν έρχεται μόνη της αλλά όταν η ομάδα είναι όπως πρέπει και έτσι θα παρουσιαστούμε και στη διοργάνωση. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

ελλάδα

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα