Ράκοβ: Η ομάδα των Σβάρνα και Παπανικολάου έχασε στα πέναλτι το κύπελλο από τη Λέγκια των δέκα παικτών

Ράκοβ: Η ομάδα των Σβάρνα και Παπανικολάου έχασε στα πέναλτι το κύπελλο από τη Λέγκια των δέκα παικτών

bet365

Η Ράκοβ των βασικών και αναντικατάστων Στράτου Σβάρνα και Γιάννη Παπανικολάου μετά από δυο χρόνια δεν σήκωσε το Κύπελλο Πολωνίας, καθώς έχασε από την Λέγκια στη διαδικασία των πέναλτι. Με δέκα παίκτες αγωνίστηκε από το 6' η ομάδα της Βαρσοβίας.

Η Ράκοβ δεν κατάφερε να κάνει το 3/3 στα Κύπελλα Πολωνίας. H ομάδα των βασικών και αναντικατάστων Στράτου Σβάρνα και Γιάννη Παπανικολάου απέκτησε από το 6ο λεπτό του τελικού του Κυπέλλου Πολωνίας κόντρα στη Λέγκια αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ριμπέιρο, όμως δεν το εκμεταλλεύτηκε.

Η ομάδα της Βαρσοβίας άντεξε στην πίεση, ο τελικός κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, στην οποία η Λέγκια νίκησε με 6-5. Η ομάδα των πρώην «Ελλήνων» Πέκχαρτ (βασικός), Καρλίτος και Ρόουζ (έμειναν στον πάγκο) ήταν απόλυτη στις εκτελέσεις της, ενώ ο Βντόβιακ ήταν ο μοιραίος της Ράκοβ. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ ανέλαβε τη δεύτερη εκτέλεση πέναλτι της ομάδας του και ευστόχησε.

Η Ράκοβ στο πρωτάθλημα είναι στο +11 από τη δεύτερη Λέγκια Βαρσοβίας με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν και μπορεί να κλειδώσει το πρωτάθλημα την ερχόμενη Κυριακή (7/5) κόντρα στην Κορόνα Κίελτσε.

 

Τελευταία Νέα