Άρσεναλ: Το αεροσκάφος της ομάδας γυναικών πήρε φωτιά μετά από σύγκρουση με πουλί!

Άρσεναλ: Το αεροσκάφος της ομάδας γυναικών πήρε φωτιά μετά από σύγκρουση με πουλί!

Νίκος Κικίδης
Το αεροσκάφος που μετέφερε την αποστολή της Άρσεναλ

bet365

Στιγμές τρόμου έζησε η ομάδα γυναικών της Άρσεναλ όταν κατά την απογείωση του αεροσκάφους που επέβαινε ένας κινητήρας τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από σύγκρουση με πουλί!

Μια τρομακτική εμπειρία έζησε η ομάδα γυναικών της Άρσεναλ όταν το αεροσκάφος που θα τη μετέφερε πίσω στο Λονδίνο πήρε φωτιά μετά από σύγκρουση με πουλί!

Όπως έγινε γνωστό η ζημιά έγινε κατά την απογείωση του αεροσκάφους και μετά από... εισβολή ενός πτηνού στον αριστερό κινητήρα, ο οποίος ακολούθως τυλίχθηκε στις φλόγες.

Αμέσως ο πιλότος κατάφερε να ακυρώσει την απογείωση και διέταξε την εκκένωση του αεροσκάφους τύπου Boeing 737, με τους επιβάτες να αποβιβάζονται με ασφάλεια.

Στην πτήση βρισκόταν μεταξύ άλλων και η ομάδα γυναικών της Άρσεναλ, η οποία επέστρεφε στο Λονδίνο έπειτα από την ισοπαλία 2-2 που είχε αποσπάσει από τη Βόλφσμπουργκ για τα ημιτελικά του Champions League.

Σε ενημέρωσή τους οι Gunners γνωστοποίησαν πως δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός και η ομάδα τελικά κατάφερε να προσγειωθεί με ασφάλεια στο Λονδίνο λίγες ώρες μετά την προγραμματισμένη πτήση.

@Photo credits: BILD
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα