Ο Ρουμ της Κουρασάο που πήρε τη φανέλα του Μέσι στο Gazzetta: «Ήταν όνειρο για εμένα, δεν μπορώ να εξηγήσω με λόγια αυτά που κάνει»

Ο Ρουμ της Κουρασάο που πήρε τη φανέλα του Μέσι στο Gazzetta: «Ήταν όνειρο για εμένα, δεν μπορώ να εξηγήσω με λόγια αυτά που κάνει»

Ρουμ

bet365

Δέχθηκε επτά γκολ εκ των οποίων τα τρία ήταν από τον Λιονέλ Μέσι αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από το να του πάρει τη φανέλα. ο Ελόι Ρουμ μοιράστηκε στο Gazzetta πώς είναι να παίζεις κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια και να παίρνεις σπίτι σου το… κειμήλιο από τον Αργεντινό σταρ.

Η Αργεντινή θυμίζει μεθυσμένη… πολιτεία ακόμα και αν έχουν περάσει κάποιοι μήνες από τη μέρα που ο Λιονέλ Μέσι σήκωσε στους ουρανούς του Κατάρ το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ντυμένος με τον χιτώνα της χώρας. Με κάθε ευκαιρία ο Αργεντινός αστέρας και η παρέα του αποθεώνονται από τους συμπατριώτες του και πριν το φιλικό με την Κουρασάο στήθηκε -ένα ακόμα- πάρτι με τους παίκτες και το κοινό.

Η «αλμπισελέστε» θριάμβευσε με το ευρύ 7-0, κάνοντας επείδιξη δύναμης ενόψει της συνέχειας και τον Μέσι να πετυχαίνει προσωπικό χατ-τρικ, ξεσηκώνοντας το πλήθος στην εξέδρα. Όπως ήταν λογικό, όλοι οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας ζήτησαν τη φανέλα του μετά το παιχνίδι, όμως ένας είχε τη χαρά να την πάρει… σπίτι του.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που πληγώθηκε περισσότερο από όλους τρεις φορές από τον ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν και μιλάμε για τον Ελόι Ρουμ. Ο 34χρονος πορτιέρε που αγωνίζεται στο MLS ζήτησε στο ημίχρονο από τον Μέσι να του δώσει την μπλούζα του και στο φινάλε, ο έμπειρος επιθετικός κράτησε την υπόσχεση του.

Παντευτυχής ο διεθνής πορτιέρε, ανέβασε στα social media το νέο του απόκτημα και έκανε λόγο για «…όνειρο που γίνεται πραγματικότητα…». Το Gazzetta τον εντόπισε και ο ίδιος αναφέρθηκε για το παιχνίδι, την ποιότητα του Μέσι αλλά και τη στιγμή που αντάλλαξαν φανέλες.

- Αρχικά πείτε μου για το παιχνίδι. Τι πήγε στραβά και έφτασε σε τόσο ευρύ σκορ;

«Η αλήθεια είναι πώς ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι αλλά μετά δεχθήκαμε γρήγορα 2 με 3 γκολ οπότε έγινε ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς».

- Πώς ήταν το κλίμα στο γήπεδο με τους πανηγυρισμούς για το Παγκόσμιο Κύπελλο;

«Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Οι οπαδοί ήταν παντού και νιώθαμε σαν να είμαστε σε ένα μεγάλο πάρτι στο γήπεδο. Ήταν απίστευτο».

- Τι το ξεχωριστό είχε η Αργεντινή ως ομάδα;

«Έχουν τόσο πολύ ταλέντο στην ομάδα και όλοι παίζουν για τον άλλον. Προφανώς ο Μέσι είναι το μεγάλο αστέρι και ξεχωρίζει αλλά μην ας μην ξεχνάμε όλα τα άλλα ονόματα που υπάρχουν στην ομάδα. Για αυτό άλλωστε έφτασε στην κατάκτηση του Μουντιάλ».

- Πώς νιώσατε που παίξατε κόντρα στον Μέσι;

«Ήταν πάντα όνειρό μου να παίξω εναντίον του Μέσι και να κάνω αποκρούσω τις προσπάθειες του. Παραμένει απίστευτα καλός και αυτά που κάνει, δεν μπορείς να τα εξηγήσεις. Είναι απλά άλλο επίπεδο. Δεν υπάρχουν λόγια…»

- Υποστηρίζατε τον Μέσι και την Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο;

«Φυσικά και ήθελα να το κερδίσει! Εκτός από το παιχνίδι με την Ολλανδία καθώς έχω γεννηθεί εκεί (γέλια). Αλλά νίκησαν δυστυχώς».

- Πώς καταφέρατε να του πάρετε τη φανέλα;

«Τον ρώτησα για τη φανέλα στο ημίχρονο όταν επιστρέψαμε στα αποδυτήρια. Μου είπε ότι θα μου τη δώσει μετά το παιχνίδι! Έτσι μόλις έληξε ο αγώνας πήγα κοντά του και ανταλλάξαμε φανέλα. Μου είπε ότι έπαιξα καλά και είχα κάποιες καλές αποκρούσεις σε δικά του σουτ».

- Γράψατε ότι ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα, εξηγήστε μου αυτή τη φράση…

«Εννοούσα να παίξω κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια, την Αργεντινή και τον Μέσι! Είναι ακόμα ο καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή και ίσως σε όλη την ιστορία του ποδοσφαίρου».

- Έχετε και άλλες εμφανίσεις και αν ναι, ποιες είναι οι αγαπημένες σας και αν έχετε Έλληνα ποδοσφαιριστή

«Έχω πολλές φανέλες είναι η αλήθεια και θα πρέπει να τις κορνιζάρω. Δεν έχω Έλληνα ποδοσφαιριστή στη συλλογή μου προς το παρόν αλλά οι αγαπημένες μου είναι αυτές των Κασίγιας και Τσεχ. Είναι μεγάλοι τερματοφύλακες που όλοι τους γνωρίζουμε».

Ρουμανία
Η φωτογραφία που έστειλε στο Gazzetta ο Ελόι Ρουμ με τη φανέλα του Μέσι
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα