Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ 1-1: Το γκολ του Κρέσπο δεν ήταν αρκετό για τους πρωτοπόρους (vid)

Ιάσονας Θεριός
Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ 1-1: Το γκολ του Κρέσπο δεν ήταν αρκετό για τους πρωτοπόρους (vid)

bet365

Για πρώτη φορά σε πέντε αναμετρήσεις φέτος η... μπίλια του κυπριακού ντέρμπι «έκατσε» στην ισοπαλία, με την Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ να μένουν στο 1-1, αφού το γκολ του Κρέσπο δεν «έφτασε» για το «διπλό» των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος.

Μέχρι και το 85ο λεπτό όλα έδειχναν πως ο ΑΠΟΕΛ θα φύγει από την έδρα της Ομόνοιας με το πολύτιμο τρίποντο και πως ξανά, στο πέμπτο φετινό μεταξύ τους ντέρμπι, δεν θα υπάρξει ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι όμως, έφτασαν στην ισοφάριση και «έκοψαν» βαθμούς από τους πρώτους στην κατάταξη κιτρινομπλέ στην πρώτη αγωνιστική των playoffs του κυπριακού πρωταθλήματος.

Στο 44' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, με τον πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ, Χοσέ Ανχέλ Κρέσπο, να βρίσκει δίχτυα από κοντά και να δίνει το προβάδισμα. Ο Παναγιώτου όμως, με κεφαλιά πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου διαμόρφωσε το τελικό 1-1, ενώ πριν είχαν ακυρωθεί τρία (!) τέρματα (δύο για την Ομόνοια κι ένα για τον ΑΠΟΕΛ με τον Μακέντα). Στην κορυφή, τρεις βαθμούς πάνω από την ΑΕΚ Λάρνακας συνεχίζουν οι κιτρινομπλέ, στην 6η θέση το Τριφύλλι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα