Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας στο Gazzetta για το "Τέμπη 2023" στη φανέλα: «Δεν είμαστε πια οι ίδιοι άνθρωποι...»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας στο Gazzetta για το "Τέμπη 2023" στη φανέλα: «Δεν είμαστε πια οι ίδιοι άνθρωποι...»

Νότης Χάλαρης
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας στο Gazzetta για το "Τέμπη 2023" στη φανέλα: «Δεν είμαστε πια οι ίδιοι άνθρωποι...»

bet365

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου μίλησε στο Gazzetta εκ μέρους του κυπριακού συλλόγου για την απόφαση να φοράει η ομάδα εμφάνιση στη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη.

Το δυστύχημα στα Τέμπη με τη σύγκρουση των δύο τρένων που είχε συνολικά 57 νεκρούς και αρκετούς τραυματίες, έχει συγκλονίσει τόσο την Ελλάδα όσο και την Ευρώπη, καθώς είναι από τις μεγαλύτερες σιδηροδρομικές τραγωδίες της χώρας.

Οι κινήσεις και οι ενέργειες που έγιναν αμέσως μετά από αυτό ήταν δεκάδες σε όλη τη χώρα, με τους πάντες να κάνουν το οτιδήποτε για τιμήσουν τη μνήμη αυτών των θυμάτων που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η απόφαση της Ομόνοιας από την Κύπρο να φορέσει ειδική εμφάνιση όπου στο ένα μανίκι, θα είναι τυπωμένο ένα μαύρο σήμα με το όνομα «Τέμπη 2023», αφιερωμένο στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους.

Όπως είναι λογικό η συγκεκριμένη κίνηση σύλλεξε πολλά θετικά σχόλια από Ελλάδα και Κύπρο, με τον εκπρόσωπο Τύπου, Αντρέα Δημητρίου να μιλάει εκ μέρους της ομάδας στο Gazzetta και να αναφέρεται σε αυτή την ενέργεια.

«Ήταν όλοι συγκλονισμένοι στην ομάδα όταν έγινε γνωστή η τραγωδία, υπήρχαν και Κύπριοι ανάμεσα στα θύματα αλλά έχουμε και Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας. Ως σύλλογος έχουμε δεσμούς με την Ελλάδα, η τραγωδία αυτή είναι δύσκολη να την περιγράψουμε με λόγια. Είχε αντίκτυπο στην ομάδα μας αλλά και στις άλλες ομάδες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το μήνυμα για την τραγωδία στα Τέμπη θα βρίσκεται στις φανέλες μας μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ήταν μία απόφαση που πάρθηκε συλλογικά μέσα στην ομάδα και επίσης προγραμματίζουμε κάποιες ενέργειες στον επόμενο εντός έδρας αγώνα μας. Ενέργειες που έχουν σκοπό να στείλουν σημαντικά κοινωνικά μηνύματα. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να στείλουμε τα σωστά μηνύματα στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας.

Αυτή η τραγωδία και κυρίως το πώς οδηγηθήκαμε σε αυτό, ήταν κάτι συγκλονιστικό για όλους. Νιώθουμε ότι δεν είμαστε ίδιοι άνθρωποι μετά από αυτό και μ' αυτή την κίνηση θέλουμε να βλέπουμε αυτό το σύμβολο και να θυμόμαστε πάντα πως σε όποιες ενέργειες κι αν κάνουμε, όποιες αποφάσεις κι αν λαμβάνουμε και από όποιο πόστο αν εργαζόμαστε, πάντα πρέπει να θυμόμαστε ότι ο άνθρωπος είναι ο πιο σημαντικός.

Προτεραιότητα θα πρέπει να είναι η ανθρώπινη ζωή και αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε στη μνήμη αυτών των θυμάτων αλλά και όσων υποφέρουν από αυτό. Ήταν σοκαριστικό καθώς χάθηκαν 57 ανθρώπινες ζωές και έχουν δημιουργηθεί τραύματα σε πολλούς ανθρώπους. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε ποτέ ξανά ως κοινωνία και Πολιτεία να γίνει ξανά τέτοια τραγωδία».

Πηγή βίντεο: kerkida.net

@Photo credits: Social media Ομόνοιας
 

Τελευταία Νέα