Αλ Φατέχ - Αλ Νασρ 2-2: Ο Ρονάλντο σκόραρε, ο Δώνης τον... φρέναρε (vid)

Αλ Φατέχ - Αλ Νασρ 2-2: Ο Ρονάλντο σκόραρε, ο Δώνης τον... φρέναρε (vid)

Ιάσονας Θεριός
Αλ Φατέχ - Αλ Νασρ 2-2: Ο Ρονάλντο σκόραρε, ο Δώνης τον... φρέναρε (vid)

bet365

Κοντά σε σπουδαία νίκη έφτασε η Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη, το πρώτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Αλ Νασρ ωστόσο, διαμόρφωσε το τελικό 2-2 και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Μερικά λεπτά μακριά από ένα τρομερό εντός έδρας τρίποντο έφτασε η Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη, η οποία πάντως, μπόρεσε να βάλει... φρένο στη λαμπερή Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος στο τρίτο επίσημο ματς άνοιξε λογαριασμό στη Σαουδική Αραβία, αφού με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις «έσωσε» τον βαθμό. Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία της ομάδας του Δώνη στο φετινό πρωτάθλημα, με την Αλ Φατέχ να παραμένει 7η και την Αλ Νασρ να ισοβαθμεί πλέον στην κορυφή με την Αλ Σαμπάμπ.

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα των γηπεδούχων στο παιχνίδι, αφού μόλις στο 12ο λεπτό είδαν τον Τέγιο να ανοίγει το σκορ με φοβερό μονοκόμματο βολέ από το ύψος της περιοχής.

Για περίπου 20 λεπτά στάθηκαν καλά και μπόρεσαν να περιορίσουν την Αλ Νασρ και τον Κριστιάνο, ο οποίος βέβαια στο 24' βρήκε δίχτυα, ξεκινώντας όμως από θέση οφσάιντ. Στο 35', το σουτ του Ταλίσκα κατέληξε στο δοκάρι και ο Πορτογάλος στην επαναφορά δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να κυριαρχούν από το σημείο αυτό κι έπειτα.

Στο 42' ο Ταλίσκα με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο CR7 σπατάλησε ακόμα μια σπουδαία ευκαιρία. Κι αυτό γιατί το δυνατό αριστερό του σουτ από το ύψος του πέναλτι τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ρίνε.

Δυναμικά μπήκε στο δεύτερο μέρος η Αλ Νασρ, αποφασισμένη να βρει το γκολ της ανατροπής. Στο 48', ο Κριστιάνο έκανε ωραία ενέργεια και σέντρα από τα δεξιά αλλά η κεφαλιά του Ταλίσκα έφυγε άουτ. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη πάντως, αν και για ώρα ήταν πλήρως ακίνδυνη, μπόρεσε στο 58' να επανακτήσει το προβάδισμά της με το απίθανο τελείωμα του Μπεντέμπκα.

Μέχρι τα τελευταία λεπτά του ματς η Αλ Νασρ δεν απειλούσε και δεν έδειχνε ικανή να πάρει κάτι από το ματς. Στο 87' ωστόσο, ο Ρίνε είπε εντυπωσιακά «όχι» στον Ταλίσκα και τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι. Φυσικά, ο CR7 ανέλαβε την εκτέλεση και ευστοχώντας χάρισε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.

 

Τελευταία Νέα