Stoiximan Futsal Super League: Ο Δούκας νίκησε την ΑΕΚ και ανέβηκε στην κορυφή

Stoiximan Futsal Super League: Ο Δούκας νίκησε την ΑΕΚ και ανέβηκε στην κορυφή

Newsroom
Stoiximan Futsal Super League: Ο Δούκας νίκησε την ΑΕΚ και ανέβηκε στην κορυφή

bet365

Ο Δούκας νίκησε την ΑΕΚ με 2-1 στο κλειστό του Κορυδαλλού για την14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μπλε βάφτηκε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Δούκα και την ΑΕΚ στο κλειστό του Κορυδαλλού πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League. Η ομάδα του Γιάννη Μοστριού, σε ένα πολύ κλειστό ματς, το οποίο αποδεικνύει ότι οι λεπτομέρειες κρίνουν τα ματς στα μεταξύ τους παιχνίδια, επιβλήθηκε με 2-1 της Ένωσης. Ο ΑΣΕΔ διατήρησε το αήττητό του και έφτασε τους 40 βαθμούς έναντι 37 της Ένωσης.

Μετά την ήττα από τη Λάρισα ο Ερμής Ζωγράφου ήθελε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και απέναντι στον ουραγό και χωρίς νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα Ολυμπιακό ήταν μια μεγάλη ευκαιρία. Οι ερυθρόλευκοι βέβαια στάθηκαν πολύ καλά στα Ιλίσια, έπαιξαν ελεύθερα και βοήθησαν στο όμορφο θέαμα. Το τελικό 7-4 στο κλειστό «Αντώνης Φώτσης» έφερε τους γηπεδούχους στους 23 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στον έναν πόντο, αυτόν που είχαν πάρει απέναντι στο Νέο Ικόνιο.

Την 4η νίκη της στη σεζόν πραγματοποίησε η νεοφώτιστη και πολύ ανταγωνιστική Λάρισα, η οποία επιβλήθηκε με 6-3 του Πηγάσου στην Αγία Παρασκευή και έφτασε τους 14 βαθμούς στο πρωτάθλημα, τέσσερις παραπάνω από τους γηπεδούχους του Αυγουστίνου Κάτσαρη.

Σε ένα ματς για πολύ γερά νεύρα, με ένταση στο φινάλε, η Κόμπρα ήταν αυτή που πήρε τη νίκη απέναντι στη Σαλαμίνα στο κλειστό του Βύρωνα. Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Χάρη Γράψα έφτασε τους 15 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τους νησιώτες του Διονύση Νικολακόπουλου.

Στο παιχνίδι που έκλεισε το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής, η Αθήνα ’90 πέρασε νικηφόρα από το Πέραμα, επικρατώντας με 8-5 του Νέου Ικόνιου σε ένα ματς με πολύ θέαμα. Το καλτσέτο έκανε μάλιστα ανατροπή και έφτασε στο τρίποντο, μετρώντας πλέον 31 βαθμούς και δεν κινδυνεύει να απωλέσει την τρίτη θέση, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους 14 βαθμούς και βρίσκονται συγκάτοικοι με τη Λάρισα.

*Σε ένα υπέροχο ματς με πλούσιο θέαμα, διαφήμιση για τη σάλα, ο πρωτοπόρος του Α’ ομίλου και αήττητος Παναθηναϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος 5-5 εκτός έδρας με την τρίτη στη βαθμολογία Σάμο, σε ένα παιχνίδι που είχε και υπέροχη ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό για να το παρακολουθήσουν. Οι πράσινοι παραχώρησαν τη δεύτερη ισοπαλία τους στο πρωτάθλημα και παραμένουν στην πρώτη θέση με ματς περισσότερο από τον Κορυδαλλό, μετρώντας 17 βαθμούς, έξι περισσότερους από τους νησιώτες.

@Photo credits: epssalas.gr
 

Τελευταία Νέα