Ισπανία: Συνελήφθησαν 23 άτομα για «στημένα» ματς

Newsroom
Ισπανία: Συνελήφθησαν 23 άτομα για «στημένα» ματς

bet365

Στο δικαστήριο αναμένεται να οδηγηθούν 23 άτομα τα οποία συνελήφθησαν για τη συμμετοχή τους σε ύποπτα στημένα παιχνίδια σε μη επαγγελματικές κατηγορίες της Ισπανίας, της Ανδόρρας και του Γιβραλτάρ.

Μια ομάδα 23 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων ποδοσφαιριστών, συνελήφθησαν στο πλαίσιο έρευνας για ύποπτους στημένους αγώνες σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στην Ισπανία, την Ανδόρρα και το Γιβραλτάρ.

Οι συλληφθέντες φαίνεται πως συνεργάζονταν, κερδίζοντας έως και 500.000 ευρώ μέσα από στοιχήματα μικρών πληρωμών. Σύμφωνα με την αστυνομία, ενεργούσαν βάσει πληροφοριών από παίκτες που στη συνέχεια επηρέαζαν το αποτέλεσμα των αγώνων.

Η έρευνα διεξήχθη το 2021 και το 2022 με τη βοήθεια πολλών οργανισμών, όπως η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας RFEF, η La Liga, η Υπηρεσία Παγκόσμιας Έρευνας της Αγοράς Στοιχημάτων (SIGMA) και η Μονάδα κατά των στημένων αγώνων της UEFA.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα