Ρωσία - UEFA: Παραμένουν αποκλεισμένες οι ομάδες της χώρας

Newsroom
Ρωσία - UEFA: Παραμένουν αποκλεισμένες οι ομάδες της χώρας

bet365

Οι ρωσικές ομάδες θα παραμείνουν αποκλεισμένες από τις διοργανώσεις της UEFA λόγω του συνεχιζόμενου πολέμου στην Ουκρανία. Καμία... επαφή στη συνάντηση των δυο πλευρών.

Αξιωματούχοι της Ρωσικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συναντήθηκαν με ομολόγους τους της UEFA στη Νιόν, ελπίζοντας να αλλάξουν την εις βάρος τους κατάσταση. Ωστόσο, τα νέα ήταν άσχημα για τους Ρώσους, μιας και οι ομάδες τους παραμένουν αποκλεισμένες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω του συνεχιζόμενου πολέμου στην Ουκρανία. Παράλληλα, η Ρωσία δεν θα φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Super Cup, το οποίο επρόκειτο να διεξαχθεί στο Καζάν.

Μπορεί οι Ρώσοι να μιλούν για νέα συνάντηση τον Φεβρουάριο, ωστόσο δεν έχει συσταθεί ομάδα εργασίας από την UEFA. Εξάλλου, είναι απίθανο η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να επιθυμεί να ενεργήσει μόνη της καλωσορίζοντας τη Ρωσία ξανά στις διοργανώσεις της, ενώ ο πόλεμος είναι σε εξέλιξη — και άλλοι αθλητικοί φορείς, όπως η FIFA και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ), δεν έχουν συναινέσει στην επιστροφή της χώρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα