Αλ Νασρ - Αλ Ιτιφάκ 1-0: Τρίποντο κορυφής με «άσφαιρο» Κριστιάνο στο ντεμπούτο του (vid)

Αλ Νασρ - Αλ Ιτιφάκ 1-0: Τρίποντο κορυφής με «άσφαιρο» Κριστιάνο στο ντεμπούτο του (vid)

Ιάσονας Θεριός
Αλ Νασρ - Αλ Ιτιφάκ 1-0: Τρίποντο κορυφής με «άσφαιρο» Κριστιάνο στο ντεμπούτο του (vid)

bet365

Με όλα τα βλέμματα στραμμένα στο πολυαναμενόμενο επίσημο ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Αλ Νασρ πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Αλ Ιτιφάκ και ανέβηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος, με τον CR7 πάντως να μη βρίσκει δίχτυα.

Η Αλ Νασρ στο επίσημο ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο, μπορεί να μην είδε τον νέο της ήρωα να σκοράρει, αλλά τουλάχιστον, χάρη στον Ταλίσκα, πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Αλ Ιτιφάκ και προσπέρασε την Αλ Χιλάλ στην κορυφή του σαουδαραβικού πρωταθλήματος.

Ένα παιχνίδι για πάντα γραμμένο στην ποδοσφαιρική ιστορία της Αλ Νασρ και της Σαουδικής Αραβίας δεν θα μπορούσε να μη συνοδευτεί από την ανάλογη ατμόσφαιρα. Οι φίλοι της ομάδας «έντυσαν» το «Μρσουλ Παρκ» στα... γιορτινά του και είδαν έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες του αθλήματος να φορά το περιβραχιόνιο και να αγωνίζεται για πρώτη φορά με την κιτρινομπλέ φανέλα.

Ο Πορτογάλος φάνηκε εξ αρχής δραστήριος, πραγματοποιώντας μάλιστα αρκετές κινήσεις με και χωρίς την μπάλα, ακόμα και μακριά από την περιοχή. Στο 7ο λεπτό σούταρε από το ύψος του ημικυκλίου αλλά η προσπάθειά του κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στην επόμενη καλή τελική της, στο 31', η Αλ Νασρ σκόραρε, με τον Ταλίσκα να κάνει το 1-0 με όμορφη κεφαλιά.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ σε καλό σημείο, ο CR7 εκτέλεσε με το... χαρακτηριστικό του στιλ, αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα άουτ.

Η επόμενη ενέργεια του Κριστιάνο ήρθε στο 54', όταν «έπιασε» δυνατό, πολύ φιλόδοξο σουτ από μακριά το οποίο επίσης δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 74' προσπάθησε δίχως επιτυχία να σκοράρει με εντυπωσιακό γυριστό. Στο 78' το τελείωμά του από πλάγια θέση εξουδετερώθηκε.

 

Τελευταία Νέα