Κριστιάνο και Μέσι: Σαουδάραβας επιχειρηματίας προσφέρει 2,5 εκατ. ευρώ για να τους συναντήσει

Newsroom
Κριστιάνο και Μέσι: Σαουδάραβας επιχειρηματίας προσφέρει 2,5 εκατ. ευρώ για να τους συναντήσει

bet365

Σαουδάρας προσφέρει 2,5 εκατ. ευρώ για να παρακολουθήσει την πολυαναμενόμενη φιλική αναμέτρηση των Κριστιάνο και Μέσι και στη συνέχεια να τους συναντήσει.

Ένας Σαουδάραβας επιχειρηματίας ηγείται των προσφορών για να παρακολουθήσει το τελευταίο κεφάλαιο στην περίφημη αντιπαλότητα του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λιονέλ Μέσι με προσφορά 10 εκατ. ριάλ (2,5 εκατ. ευρώ) για ένα εισιτήριο για το φιλικό της επόμενης Πέμπτης και να συναντήσει στη συνέχεια τους δύο σούπερ σταρ.

Ο Mushref al-Ghamdi, γενικός διευθυντής του ομίλου ακινήτων AqarOne, ήταν ο επικεφαλής σε μια δημοπρασία που λήγει την προσεχή Τρίτη (17/01). Το εισιτήριο «Πέρα από τη φαντασία» αφορά έναν αγώνα με μια συνδυασμένη ομάδα των δύο μεγαλύτερων συλλόγων της Σαουδικής Αραβίας Αλ Νασρ [του Κριστιάνο Ρονάλντο] και Αλ Χιλάλ, εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν του Λιονέλ Μέσι.

Ο αγοραστής του εισιτηρίου έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει την τελετή των νικητών, να μπει στα αποδυτήρια και να συναντήσει τους δύο άνδρες που εδώ και χρόνια διαγωνίζονται για τον τίτλο του: GOAT.

Ο αγώνας στο Ριάντ θα είναι η πρώτη συνάντηση των δύο επί... χόρτου, μετά τη νίκη της Γιουβέντους επί της Μπαρτσελόνα με 3-0 τον Δεκέμβριο του 2020. Αν και τα έσοδα από τη δημοπρασία πρόκειται να διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, η εκδήλωση κινείται ήδη στη σφαίρα του sportswashing: στρατηγική απόσπασης της προσχοής από τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Μην ξεχνάμε ότι εκτός από τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Σαουδική Αραβία έχει προσλάβει τον Μέσι ως πρεσβευτή τουρισμού. Ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν ανήκει στην κυβέρνηση του Κατάρ.

 

Τελευταία Νέα