Λε Γκρε: «Ζητώ συγγνώμη για τις δηλώσεις, ο Ζιντάν ξέρει πόσο τον εκτιμώ»

Λε Γκρε: «Ζητώ συγγνώμη για τις δηλώσεις, ο Ζιντάν ξέρει πόσο τον εκτιμώ»

Newsroom
Λε Γκρε: «Ζητώ συγγνώμη για τις δηλώσεις, ο Ζιντάν ξέρει πόσο τον εκτιμώ»

bet365

Με επιστολή του στο Γαλλικό Διεθνές Πρακτορείο Ειδήσεων ο Νοέλ Λε Γκρε ζήτησε συγγνώμη για όσα είπε για τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ούτε μέρα δεν πέρασε και ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας έστειλε επιστολή στο AFP για να ζητήσει συγγνώμη για τα όσα είπε για τον Ζινεντίν Ζιντάν σε δηλώσεις του, τα οποία ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, με πιο έντονες εξ' αυτών από τον Μπαπέ, τον Σισέ και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Νοέλ Λε Γκρε ανέφερε πως σε καμία περίπτωση αυτά που είπε δεν αντιπροσωπεύουν τις σκέψεις του για τον θρύλο του γαλλικού ποδοσφαίρου. Τόνισε πως ο ίδιος ο Γάλλος θρύλος γνωρίζει την εκτίμηση που του έχει και πως δεν έπρεπε να δώσει την συνέντευξη αυτή στο RMC, γιατί εκείνοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν μία αιτία αντιπαράθεσης στο θέμα Ζιντάν-Ντεσάν.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην επιστολή του ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας:

«Θα ήθελα να απολογηθώ για τις δηλώσεις οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα και τις σκέψεις που έχω στον μυαλό ούτε για τον παίκτη αλλά ούτε και για τον προπονητή Ζιντάν. Έδωσα μία συνέντευξη στο RMC που δεν έπρεπε να δώσω, επειδή εκείνοι έψαχναν να δημιουργήσουν μία αιτία αντιπαράθεσης θέτοντας το θέμα του Ντεσάν και του Ζιντάν για την θέση του προπονητή της εθνικής Γαλλίας, δύο θρύλους του γαλλικού ποδοσφαίρου. Παραδέχομαι πως έκαναν κάποια άσχημα σχόλια τα οποία δημιούργησαν παρεξήγηση. Ο Ζινεντίν Ζιντάν γνωρίζει την εκτίμηση που του έχω, όπως όλοι οι Γάλλοι».

 

Τελευταία Νέα