Βαράν, Πέδρι ή Φόντεν; H TCL σε φέρνει κοντά με τον επόμενο Παγκόσμιο Πρωταθλητή

Newsroom
Βαράν, Πέδρι ή Φόντεν; H TCL σε φέρνει κοντά με τον επόμενο Παγκόσμιο Πρωταθλητή
Ο μεγάλος διαγωνισμός TCL INSPIRE GREAΤNESS σου δίνει την ευκαιρία να μιλήσεις με έναν από τους ποδοσφαιριστές, που ετοιμάζονται να σηκώσουν την κούπα του φετινού Μουντιάλ.

Γαλλία, Ισπανία και Αγγλία. Ή αλλιώς οι τρεις χώρες που έχουν δείξει μέχρι στιγμής ικανές να φτάσουν μέχρι τον τελικό ή γιατί όχι και στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Φυσικά μεγάλο ρόλο στη μέχρι τώρα επιτυχία τους παίζουν και τα αστέρια τους, οι Ραφαέλ Βαράν για τη Γαλλία, Πέδρι για την Ισπανία και Φιλ Φόντεν για την Αγγλία.

Αυτούς τους τρεις ποδοσφαιριστές έχει επιλέξει και η TCL, το πρωτοπόρο brand ηλεκτρονικών ειδών, ως τα επίσημα πρόσωπά της, δημιουργώντας την TCL Team 2022, μια ομάδα που δεν έχει αντίπαλο. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, και κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης αθλητικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης της χρονιάς, το Μουντιάλ, η TCL φέρνει στους φιλάθλους αποκλειστικάστιγμιότυπα, αλλά και ενδιαφέροντα στατιστικά από τους αγαπημένους star του ποδοσφαίρου.

Υπάρχει βέβαια και κάτι ακόμα μεγαλύτερο. Σίγουρα είναι ωραίο να παρακολουθείς τις φάσεις με πρωταγωνιστές τους Βαράν, Φόντεν και Πέδρι, αλλά πόσο πιο σπουδαίο θα ήταν να μπορείς να συνομιλήσεις για λίγο με κάποιον από αυτούς; Και μιλάμε για μια κανονικότατη συνομιλία μέσω διαδικτυακού chat, στην οποία μπορείς να ρωτήσεις τον αγαπημένο σου ποδοσφαιριστή ό,τι θέλεις κι εκείνος να σου απαντήσει.

....

Όλο αυτό, λοιπόν, το έχει κανονίσει η TCL για τους μεγάλους τυχερούς που θα προκύψουν από τον στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό TCL, TCL INSPIRE GREAΤNESS. Πώς μπορείς να πάρεις μέρος; Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μπεις στο επίσημο link του διαγωνισμού https://tcl-inspirefootball.com/social και να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου, για να πάρεις μέρος στην τυχερή κλήρωση. Ο διαγωνισμός, εκτός από την Ελλάδα, αφορά 11 ακόμη χώρες της Ευρώπης (Γαλλία, Ισπανία, UK, Τσεχία, Ιταλία, Πολωνία, Γερμανία Τουρκία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ολλανδία).

Η περίοδος στην οποία μπορεί να δηλώσει κάποιος συμμετοχή είναι μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2022, ενώ οι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία για 5 λεπτά παρέα με τον αγαπημένο τους ποδοσφαιριστή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η TCL, εδώ και καιρό, αναγνωρίζει την αξία και το πνεύμα των αθλητικών event και της ευρύτερης κοινότητας που εμπνέει και ενώνει του οπαδούς με τους παίκτες. Ως υποστηρικτής του αθλητισμού, η TCL υποστηρίζει ποδοσφαιρικές διοργανώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και πέρα από το ποδόσφαιρο, καθώς από το 2018 είναι global partner του International Basketball Association (FIBA) και χορηγός της φετινής διοργάνωσης 2022 FIBA EuroBasket.

 

Τελευταία Νέα