Ο Κουλιμπαλί έκοψε την όρεξη του Εκουαδόρ

Newsroom
Ο Κουλιμπαλί έκοψε την όρεξη του Εκουαδόρ
To Gazzetta σε συνεργασία με την Wolt κάνουν καθημερινά delivery τη φάση της ημέρας.

Έχουμε επιτέλους Μουντιάλ. Σήμερα (29/11) μπήκαμε στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων και άρχισε το ξεκαθάρισμα για τις ομάδες που συνεχίζουν και τις ομάδες που αποχαιρετούν τη διοργάνωση. Η Ολλανδία είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στο Κατάρ, την ώρα που στο Εκουαδόρ-Σενεγάλη είχαμε μάχη. Οι Αφρικανοί προηγήθηκαν, ωστόσο ο Ισημερινός ισοφάρισε και για 3 λεπτά βρέθηκε αγκαλιά με την πρόκριση, καθώς βολευόταν και με x.

O Kουλιμπαλί, όμως, είχε αντίθετη άποψη. Έκανε το 1-2 για τη Σενεγάλη και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Για αυτό επιλέξαμε να σας Κάνουμε Delivery τη συγκεκριμένη Φάση παρέα με τη Wolt.

Μπορείτε να απολαύσετε την υπόλοιπη διοργάνωση παραγγέλνοντας μέσω του app της Wolt και χρησιμοποιώντας τον κωδικό GAZZETTA5, με τον οποίο έχετε έκπτωση 5 ευρώ στην πρώτη σας παραγγελία.

Μάθετε περισσότερα για τη συγκεκριμένη φάση στο video που ακολουθεί:

@gazzetta.gr ⚽📱 Απολαύστε το Μουντιάλ παραγγέλνοντας από το app της @wolt.greece 💸 Με τον κωδικό GAZZETTA5 έχετε έκπτωση 5 ευρώ στην 1η σας παραγγελία. #gazzettagr #woltgreece #iamwolter #fyp #foryoupage #worldcup2022 ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr
 

Τελευταία Νέα